B0doh Bangang Googgle!!?

sikhwan3

freshman
Joined
Feb 20, 2010
Messages
13
Points
0
owh ye ker???nape ek hal2 mcm tu bleh berlaku...??sy ni dah laa newbie yg xtau aper2 lagi...harap2 x berlaku kat sy...hmmmm
 

wangfm

freshman
Joined
Nov 23, 2009
Messages
1,270
Points
0
Apa yang kita dapat buat, kita ni semua menumpang rumah orang? Dia nak terima kita atau sebaliknya, semuanya terpulang pada mereka. Kalau dia nak ban kita tanpa sebab yg kita rasa munasabah, kita kena terima aje lah.

Susah jugak bila monopoli di internet di tangan google buat masa ini. Dulu kita khuatir monopoli windows oleh windows (Bill Gates).
 

zek hafizi

freshman
Joined
Mar 12, 2010
Messages
28
Points
0
sy suka guna google dr yahoo.. melihatkan masalah ni rasa takut pulak nak guna google pas ni.
apa pun pd sy, google menyediakan perkhidmatan hampir lengkap kpd pengguna. sy suka guna translate. buka web pelbagai bahasa ke bahasa melayu. satu kelebihan.. langit terbuka la katakan.
apa pun..
TABIK!! BRO-BRO SUME.
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
nie aku rasa nak anti adsense nie

cm xjadi nak amik JWA.ada pendapat?
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
begitu la kalau menumpang rumah org + x bayar sewa...perkara biase
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
then camna nk menumpang tetapi byr sewa?

apa yang aku nampak adalah clickbank adalah alternatif yang selamat
 

painhacker

Senior
Joined
Nov 8, 2009
Messages
223
Points
0
don't worry , blogspot saya yang lagi satu ni dah 5 bulan tak restore2 . last2 , tak jadi blogging :D
 

jutawan_segera

freshman
Joined
Mar 11, 2010
Messages
56
Points
0
Huh ? google ? macam tak percaya. tapi kena percaya juga. Simpati dengan apa yang berlaku pada bro. Selamat aku tak suka pakai blogger. Wordpress gak dihati.
 
Top