B#2!d&*^ : Rempit eBay : Ianya Bukan Rahsia Lagi

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
tq untuk ebook 2...

best ebook rempit tp masalah payment hold yg masalah skit...
dah berapa ratus dah aku terpaksa kuar modal dulu nk byr AN..
hehe sabar jerlah..adat meniaga kt eBay
skrg nie slow skit...
nak rempit laju sgt takut x sempat pusing modal..21 hari lama tu..
Tahniah bro.. hold takpe.. jgn limit access. :D
 

Ombak

freshman
Joined
Nov 28, 2008
Messages
96
Points
8
Age
35
ada saper2 leh offer twrn rebate terbaik? sy srius nk bli scpt yg mungkin.. tQ
 

azharbiz

freshman
Joined
Dec 7, 2009
Messages
588
Points
0
gempak2... :)
congratz TT
 

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
nie untuk beginner..
yg langsung x tahu menahu pasal ebay boleh ke ?
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
saya pun sama mcm Anonymous89, langsung x tau psl ebay .. agak2 bole x kita follow rempit ebay ni hingga expert ? Saya suka meneroka perkara2 yg baru yg x pernah sy buat sebelum ini . Walaubagaimana pun saya amat mengalu-alukan sekiranya ada kwn2 yg tahu dimana boleh saya dptkan guide utk newbie mcm kami.
 

Faez

Newbie
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,787
Points
36
saya pun sama mcm Anonymous89, langsung x tau psl ebay .. agak2 bole x kita follow rempit ebay ni hingga expert ? Saya suka meneroka perkara2 yg baru yg x pernah sy buat sebelum ini . Walaubagaimana pun saya amat mengalu-alukan sekiranya ada kwn2 yg tahu dimana boleh saya dptkan guide utk newbie mcm kami.
better bro belajar dari basic
basic penting...g belajar kat thread diari usahawan ebay berhingus tu...
byk ilmu kat sane...insyallah,bro berjaya :)
 

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
laa dalam ebook nie..
x sediakan sekali ke ngan ilmu basic..
lau ade kan lebih baik .. :)
from zero to hero .. :D
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
laa dalam ebook nie..
x sediakan sekali ke ngan ilmu basic..
lau ade kan lebih baik .. :)
from zero to hero .. :D
ebook ni untuk advance ebayer...nak belajar basic grab dvd diari usahawan ebay berhingus..
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
better bro belajar dari basic
basic penting...g belajar kat thread diari usahawan ebay berhingus tu...
byk ilmu kat sane...insyallah,bro berjaya :)
Terima kasih banyak kpd Chukai & Muhdfaiz krn menjawab persoalan yg bermain dlm otak ni ..

Kpd Bro Anonymous89, nmpak gayanya kita kena merangkak dulu la ..hehehe bole la kita blajar sama2 & share info.:)
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
ok tq guyz ... :)
 
Top