B#2!d&*^ : Rempit eBay : Ianya Bukan Rahsia Lagi

Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Rahsia B*&6$% TERBONGKAR!!!

Rempit eBay




Apa Kata Pemilik Wangcyber

"Sekarang untuk menjadi top rated dan powerseller tidak mustahil lagi"


Apa Kata Otai / Pakar eBay

"Banyak Teknik Pelik"
"Rahsia Besar Teknik Membuat Senarai Jualan"
"Belum Ada Pendedahan Bergambar Dalam Ebook Ebay Lain"
"Lebih Kepada Teknik Advance!"
"Kaedah Paling Pantas Dalam Bisnes Ebay"


Apa Kata Usahawan Internet

"Saya yakin pembeli ebook ini akan berpuas hati"



Jadilah Orang Terawal memilik "rempit ebay"



PERINGATAN : Jika pembayaran menggunakan paypal, selepas bayaran sila klik "Return to merchant". Thks


Apa kata "Moderator" Thread ebay WC"

Pd sy ebook ni sgt berbaloi. Sokong kata mansur, cr copy paste dr thread mmg x jumpa. Boleh dikatakn 90% kandungan tidak penah dibincangkn di thread n TT. So pelaburan sgt berbaloi. Tahniah buat msaifuln krn berjaya myiapkn ebook ni.

Ps: ebook ni myentuh isu rempit listing, photobucket, artsnow, turbolister, dropship us, CSV file, boleh dikatakn rempit.
Pss: sesapa dh beli tu, rempit hati2 yeee

Apa kata "Otai Newbie"

ini baru ebook yang betul A.D.V.A.N.C.E~!!worth your money..
Sebenarnya en saiful nak letak harga murah jer... tapi bila bagi ebook tu dekat otai-otai ebay untuk diorang baca dan komen, semua tak bagi letak harga murah sebab isi kandungannya yang sangat berharga...

Kalau nak betul2 buat duit dengan Ebay ni RM97 tu tak ada apalah berbanding dengan apa yang dapat...
isi ebook ni memang menakjubkan saya..datang tepat pada masa saya memerlukan ..ooohh...skang nis sedang gelabah tak tau nak mula dari mana...hahaha
ape yg diorg cerita kat aku tentang ebook ni masa teh tarik malam td.. aku pasti hampir 100% perfect.

tahniah bro msaifuln.
Thanks bro saifulnizam
Ebook ni memang terbaik.. sgt terbaik...
UNTUNG BERSIH mlm td je, lebih dr $300usd
yeyyy... !! Thanks sgt2 bro Saifulnizam
Apa Kata Pembeli Indon :

" Rudi Hariyanto Terimakasih utk invite saya dan juga share ilmu di ebooknya,..., bnyk panduan yang expert untuk menyingkat waktu...Thanks...=)"


Rempit ebay INTERNATIONAL Sudah sampai ke Brunei, Indonesia, Egypt, Dubai & JAPAN.. hoho.. Lets Rempit.


Best ke rempit ebay?

Kepada pembeli rempit ebay boleh register ke : Rempit ebay Private Forum.

P.S : Sila guna email yang sama semasa membeli ebook rempit ebay untuk access ke ruang private.

Kepada suara2 sumbang tu sila tengok sini :

Lu pikir lah sendiri..

Post Mortem Rempit eBay
Kepada pembeli rempite ebay harap dapat bagi "itrader".
TQ
 
Last edited:
Joined
Oct 26, 2008
Messages
922
Likes
0
Points
18
Age
32
Offline
#2
Wah dah dilancarkan ebook nie!

Jom dapatkannya sekarang!!!
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#5
kelakarlah baca review sifu mansur....sifu mansur dah kasik review kena grab ni sbb dah ada approval TT tak copy paste thread diari usahawan berhingus...:D
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
#6
kelakarlah baca review sifu mansur....sifu mansur dah kasik review kena grab ni sbb dah ada approval TT tak copy paste thread diari usahawan berhingus...:D
yeah~!! bos besar dah bg approval.. no copy paste at eBay hingus..

ebook wajib beli 2010...


p.s : nantikan sesuatu pada yg beli dari link saya...yeah~!!
 
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,121
Likes
0
Points
38
Offline
#8
Meh saya jadi orang pertama tawarkan BONUS untuk produk ni... :)

Beli dari link saya akan dapat salah satu dari BONUS berikut :

(pilih salah satu sahaja)

a. Buat Design Banner percuma - 3 size.
b. Buat Design e-Cover percuma - 3 size.
c. Install blog Wordpress dan template percuma.
d. Install affiliate system percuma.
e. Iklan percuma di anakkusayang.com (PR2) atau anakkusayang.com/blog (PR3) selama sebulan. Ini hanya Terhad kepada quota 2 orang sahaja.
f. Rebate RM10

Terhad 5 orang sahaja!

Portfolio saya
hasbulaqill.com
anakkusayang.com
gamespendidikan.com
blog anakkusayang.com

dan yang terbaru rempit ebay sendiri... Walaupun sebenarnya menyambung kerja fadzridesign yang separuh jalan... design banner, sistem affiliate, arrange sales letter, setup sistem jualan... tinggal hanya tak buat design minisite dan e-cover je...

KLIK SINI!

Seperti biasa, clearkan cookie daripada browser anda terlebih dahulu sebelum membuat pembelian
 
Last edited:
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,121
Likes
0
Points
38
Offline
#10
beli2... huhu... best nih... bak kata seorang otai ebay lain 80% maklumat dan teknik baru yang orang tak tahu...
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#13
boleh gak..sape nak rebet RM20..saya offer kat 5 org jer :)
clear cookies, kemudian klik kat banner bawah ni..
 
Joined
Dec 26, 2009
Messages
522
Likes
1
Points
18
Offline
#18
Alamak... tak sangka plak ada member WC offer bonus.. saya dah terbeli dah bila tengok iklan kat tepi tu.. huhuhu..
Ngah tunggu download link.. :)
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#19
Alamak... tak sangka plak ada member WC offer bonus.. saya dah terbeli dah bila tengok iklan kat tepi tu.. huhuhu..
Ngah tunggu download link.. :)
hahah...samalah saya pun tersambar awal tadi...tak nyempat2 tunggu offer..cam pisang goreng panas daa :D
 
Joined
Mar 14, 2007
Messages
804
Likes
3
Points
18
Age
33
Offline
#20
saya pun dah tersambar tadi..hhaha...terlupa plak kebiasaan produk baru launch akan ada offer2 goreng pisang ( jgn mare )...

Ps : id org tu ada kat baris kedua top affiliater dlm web agen...hehehe..sy pun tak tahu mcmna terbeli..sebab kagum dgn testimoni mansurbiz tu la rasanya :)
 
Last edited:
Top