ayah ada penyakit jantung berlubang

barley

freshman
Joined
Mar 31, 2012
Messages
42
Points
8
Hello semua... ayah saya punya penyakit ni dah makin teruk. Dua hari lepas dia dah start batuk berdarah. So saya mmg sangat risau & terus bawa dia g hospital. Doctor cakap nak kena buat operation sebelum jd lagi teruk. Tp kos dia puluh puluh ribu juga ah. So saya cadang nak buat emergency **** sbb skrg urgent sgt nak pakai duit. Korang boleh bantu **** mana boleh saya pinjam?
 

syasya

freshman
Joined
Jan 7, 2020
Messages
13
Points
1
Age
25
Hello semua... ayah saya punya penyakit ni dah makin teruk. Dua hari lepas dia dah start batuk berdarah. So saya mmg sangat risau & terus bawa dia g hospital. Doctor cakap nak kena buat operation sebelum jd lagi teruk. Tp kos dia puluh puluh ribu juga ah. So saya cadang nak buat emergency **** sbb skrg urgent sgt nak pakai duit. Korang boleh bantu **** mana boleh saya pinjam?
kalau boleh bab family ni try pinjam dulu duit ahli keluarga mcm pakcik makcik and sedara yg lain. Mana tahu ada yg berkemampuan nak tolong
 

syasya

freshman
Joined
Jan 7, 2020
Messages
13
Points
1
Age
25
kalau takda boleh try pinjam from Dalik Cashpoint SDN BHD. company ni fast approval within 24 hours so sesuai utk emergency
 

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
Pakai yayasan ihsan rakyat. **** dia cepat, dokumen lengkap terus dia proses.
 

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
kalau takda boleh try pinjam from Dalik Cashpoint SDN BHD. company ni fast approval within 24 hours so sesuai utk emergency
Weh, tinggi tu dia punya interest 12% per year. Yayasan ihsan baru 6.5% - 9.99%.
 

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
brp hari paling cepat? kalau Dalik Cashpoint 24 jam lulus terus jalan
2 - 3 hari je proses dia. Tapi **** ni ok lagi sbb ramai member aku yg pakai. Kira mmg staff kerajaan la yg pakai. dia pinjam **** sbb ayah dia sakit jantung gak. Total ******** RM88k dia punya profit rate just 6.99% je tau. kena bayar dalam tempoh 10 tahun
 
Last edited:

juicemaker09

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
52
Points
6
Apa proses syariah tu?
Syariah compliant ni **** dia ada akad, officer akan call peminjam utk terangkan semua agreement. Klu setuju, peminjam sebut "ya" klu nak ambik **** tu. Lagi pun **** dia profit rate fixed, senang nak manage duit bulan - bulan sbb tau berapa nak bayar.Klu minat nak tau **** tu ni dia punya website https://yir.com.my/
 
Last edited:

elizalinda

freshman
Joined
Jan 7, 2020
Messages
17
Points
1
Age
22
Hello semua... ayah saya punya penyakit ni dah makin teruk. Dua hari lepas dia dah start batuk berdarah. So saya mmg sangat risau & terus bawa dia g hospital. Doctor cakap nak kena buat operation sebelum jd lagi teruk. Tp kos dia puluh puluh ribu juga ah. So saya cadang nak buat emergency **** sbb skrg urgent sgt nak pakai duit. Korang boleh bantu **** mana boleh saya pinjam?
nak **** cepat boleh apply dkt cashwagon
 

elizalinda

freshman
Joined
Jan 7, 2020
Messages
17
Points
1
Age
22
Syariah compliant ni **** dia ada akad, officer akan call peminjam utk terangkan semua agreement. Klu setuju, peminjam sebut "ya" klu nak ambik **** tu.
tak tahu pula ambil **** pun ada akad. ingatkan akad nikah je ada HAHAHAHA
 
Top