ayah ada penyakit jantung berlubang

barley

freshman
Joined
Mar 31, 2012
Messages
36
Likes
2
Points
8
Offline
#1
Hello semua... ayah saya punya penyakit ni dah makin teruk. Dua hari lepas dia dah start batuk berdarah. So saya mmg sangat risau & terus bawa dia g hospital. Doctor cakap nak kena buat operation sebelum jd lagi teruk. Tp kos dia puluh puluh ribu juga ah. So saya cadang nak buat emergency loan sbb skrg urgent sgt nak pakai duit. Korang boleh bantu loan mana boleh saya pinjam?
 
Joined
Jan 7, 2020
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#2
Hello semua... ayah saya punya penyakit ni dah makin teruk. Dua hari lepas dia dah start batuk berdarah. So saya mmg sangat risau & terus bawa dia g hospital. Doctor cakap nak kena buat operation sebelum jd lagi teruk. Tp kos dia puluh puluh ribu juga ah. So saya cadang nak buat emergency loan sbb skrg urgent sgt nak pakai duit. Korang boleh bantu loan mana boleh saya pinjam?
kalau boleh bab family ni try pinjam dulu duit ahli keluarga mcm pakcik makcik and sedara yg lain. Mana tahu ada yg berkemampuan nak tolong
 
Top