Awek dalam WC, Ada ker ?

emet

Newbie
Joined
May 23, 2007
Messages
621
Points
16
ye ker laki...aku tertipu la ni...kat avatar tu mesti gambar awek emet ni yer????
hahah memang awek aku pon... huahua :D perempuan mane la minat nak join thread or forum ni, kalau ade pon 1/100,000. Diorang lagi suka dengan hiburan, gosip-gosip, gitu-gitu, gini-gini je... heheh
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
lawa awek ko emet...bila nak kawin? kalo nak kawin tu beli ebook Rahsia Kamar aku..ada diskaun..hahhaha
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
So far itulah saja awek yang telah memunculkan dirinya...kak ani mana yer? Semalam aktif dia..husband dia marah kot..


semalam tidur awal, 9.30 dah lelap, penat sgt dari pagi ngadap pc.

husband? he he he...dulu ada ler ...
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
hahah memang awek aku pon... huahua :D perempuan mane la minat nak join thread or forum ni, kalau ade pon 1/100,000. Diorang lagi suka dengan hiburan, gosip-gosip, gitu-gitu, gini-gini je... heheh
tak semua pempuan cam gitu..:)
 

Cik Mal

freshman
Joined
Jan 5, 2008
Messages
81
Points
6
Age
33
hahah memang awek aku pon... huahua :D perempuan mane la minat nak join thread or forum ni, kalau ade pon 1/100,000. Diorang lagi suka dengan hiburan, gosip-gosip, gitu-gitu, gini-gini je... heheh
obejction :rolleyes: banyak je girl dalam ni..semua pon otak bisnes cam guys gak.. ;)
 

olskool

freshman
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,770
Points
36
so bile nk tonjolkan diri nie
pm sy no phone ye (under18 only:D)
 

olskool

freshman
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,770
Points
36
ni kene bkak thread cari jodoh ni..:D
haha
dh lari jauh dh thread nie
laju semacam je thread nie
baru tiga ari open
dh page 16 dh

so mcm mane bro jamal
dh brp org ko colect??
 

ama

Newbie
Joined
Mar 8, 2009
Messages
413
Points
0
bro jamal bile nk bkak thread cari jodoh ni?rasenyer rmai nk join ni..:D:D
 

olskool

freshman
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,770
Points
36
haha
nk buat thread mcm tu ke
baik ko suply duit untk tambahan bandwith:D:D
 

newz

freshman
Joined
Dec 21, 2008
Messages
689
Points
16
ama laki ker pompuan nih....?
 
Top