<<<< Awas! Agak Tergempak...! Bisnes Import Dari China? Untung Berbaloikah ia...???

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
Tu dia Lubuk Produk Dari China wooooo....

Pada masa ini negara China digelar sebagai kilang dunia kerana banyak barangan yang dihasilkan di negara mereka telah dieksport dengan kuantiti yang banyak kepada hampir kesemua negara di seluruh dunia termasuklah Malaysia. China adalah lubuk kepada sesiapa sahaja yang mengetahui potensinya. Tak percaya? Check tetikus anda yang anda gunakan sekarang Made in apa?

Negara-negara lain seperti Amerika Syarikat juga turut mendapatkan bekalan daripada negara China disebabkan kos per kuantiti barang yang rendah berbanding kos per kuantiti barang yang sama yang dihasilkan di negara selain negara China.

Oleh itu, sebagai seorang yang bijak mengambil peluang, anda sepatutnya mula mencari jalan untuk mendapatkan bekalan barangan untuk dijual daripada negara China.

Dengan berbuat demikian, anda akan dapat menjana lebih banyak keuntungan disebabkan kos bekalan anda yang lebih rendah. Anda juga boleh mengimport pelbagai barangan yang murah dan berkualiti dan dijual pada harga tip top di Malaysia.

Pada masa ini, pakej ebook Bisnes Import dari China ini mampu memberikan maklumat dan gambaran sebenar mengenai cara untuk mengimport barangan dari negara China. Oleh itu, sekiranya anda tidak mahu ketinggalan sila dapatkan segera ebook Bisnes Import dari China ini .

Maklumat dan info berkaitan bisnes import dari china.

Klik laman sesawang berikut ; http://rkurl.com/bizimportchina

Selamat berbisnes...
 
Joined
Feb 28, 2012
Messages
231
Points
0
Kena import wholesale dari China and have a warehouse? Nak buat dropshipping, jauh sgt pulak ;)
 
Top