Avatar Banner Produk

Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam semua. hi. :D

aku nampak ada forumer2 kita ni yang letakkan avatar dorang dengan avatar banner produk. tak tahulah samada dorang ada jv or something dengan owner produk, tapi memang best method ni! :D

so, seems aku pun takda lagi avatar (aku sendiri punya, tak tahu nak letak avatar apa... huhuhu... :D), aku buka ruang untuk siapa2 yang nak bagi banner so aku boleh letak avatar banner produk korang kat avatar aku.

apa-apa boleh bincang di PM. :)
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#2
Join WC Premium.

InsyaAllah nanti akan ada offer... :)

p/s- Avatar WC Premium lebih besar, malah banner signature pun ok...
Lihat apa yang telah Kasimo miliki...
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#3
WC Premium ek... hmmm... fikir2 juga tu... anyway, thanks for the info. :)

anyway lagi, buat masa ni aku buka untuk percuma saja. no need to pay saja. just doakan aku dah cukup. huhuhu... :D
 
Top