Avatar Banner Produk

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
salam semua. hi. :D

aku nampak ada forumer2 kita ni yang letakkan avatar dorang dengan avatar banner produk. tak tahulah samada dorang ada jv or something dengan owner produk, tapi memang best method ni! :D

so, seems aku pun takda lagi avatar (aku sendiri punya, tak tahu nak letak avatar apa... huhuhu... :D), aku buka ruang untuk siapa2 yang nak bagi banner so aku boleh letak avatar banner produk korang kat avatar aku.

apa-apa boleh bincang di PM. :)
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
WC Premium ek... hmmm... fikir2 juga tu... anyway, thanks for the info. :)

anyway lagi, buat masa ni aku buka untuk percuma saja. no need to pay saja. just doakan aku dah cukup. huhuhu... :D
 
Top