Autoresponder Yang Terbaik?

Joined
Jan 6, 2009
Messages
32
Likes
0
Points
6
Offline
#22
Penerangan yang bagus mengenai AWeber..
Tapi camne dgn GetResponse lak?
Bleh terangkan kelebihannya..
 
Joined
Jul 16, 2009
Messages
882
Likes
3
Points
18
Offline
#24
tu dia, otai autoresponder sudah bersuara :)
Xde lah bro...bro lagi otai...:)



Terima kasih bro As Aziz di atas perkongsian yang amat bermanfaat di atas.
Sama-sama bro...


panjang betul penerangan shinobita. berapa byk agaknya autoresponder yang bro shinobita pakai?:)
Huhu...memang banyak...tp skrg dlm proses nak pindahkan list ke Turbo aje...Bulan lepas dah terminate 2...bulan nie terminate lagi 2...Mungkin lepas nie tinggal Turbo & Trafficwave aje kot...Trafficwave utk affiliate...:)



Thanks bro Shinobita atas penerangan yang ringkas tetapi padat... +rep added
TQVM bro...



puasss hati aih..sekali bagi penerangan orang lain tak boleh tambah dah..lengkap!
Sikit-sikit aje bro..semoga sesiapa yang tak tahu dpt manfaat..
 
Joined
Jun 17, 2009
Messages
104
Likes
0
Points
0
Offline
#28
ade yang $9.XX.. korang dah tahu belum.. hehe...
he..he..he..rasanya tahu nii...

Pada saya mana-muma namanyaana aoturesponder masing-masing ada kelebihan dan kekurangan cuma yang penting kemampuan dan komitmen kita. Jika kita masih dalam percubaan untuk memulakan perniagaan internet ni baik ambil yang kita mampu then kalau dah stabil baru kita upgrade yang power..

Ada sesiapa yang dah cuba lettermelater? Percuma jer tapi..biasalah kalau dah percuma namanya....

Jom join Affiliate Produk Minda
 
Top