Autoresponder untuk Wordpress

hidayatkamal

freshman
Joined
Jan 18, 2008
Messages
20
Points
1
boleh...pastikan kedudukan autoresponder mudah dilihat oleh pelawat...nanti senang nak signup...
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
autoresponder free selalunya tk eficient.. slalunya dilengkapi dengan ads dan function dia pun tk menarik sangat.. banyak limitation.. yg free bro boleh cuba search dkt google.. tapi kalo nk autoresponder yg murah saya boleh rekemenkan.. pm saya ek kalo nk.. ;)
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
parabots ni kena install dkt hosting sendiri kan bro?..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
yup. parabot kene install kat server sendiri, tu free je sebab dia bagi skrip.

hehe.. kalo gitu tuan tanah kena jaga2 la.. mostly hosting provider tk bagi pasang autoresponder kan?.. hosting bro pn tk boleh install autoresponder gak kan?..
 

jedi79

Newbie
Joined
Jan 23, 2008
Messages
381
Points
16
yup. parabot kene install kat server sendiri, tu free je sebab dia bagi skrip.

Autoresponder free ni kang nak send email ada yang sangkut gak,baik guna yang berbayar. Ala korang beli je dgn Wanmus tu, dia bg rebat lagi hehe.
 
Top