[Autoresponder] - Dapatkan akaun premium anda disini!

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
Salam Hormat:

Masa terhad untuk anda yang memiliki akaun Premium Lite (5000 emel sebulan) www.Emelmatik.com yang dibuka khas untuk mereka yang mahu membina list cara premium dan menukar list kepada duit dalam masa yang pantas.



Semperna berlancaran produk terbaru saudara Rahman Basri yang bertajuk “Pakej Video Toturial Cara Premium Kumpul Mailing List dengan Pantas”, kami berbesar hati untuk menawarkan akaun premium lite kepada 10 orang yang mahu mengikuti cara-cara premium yang akan diajar oleh saudara Rahman Basri. di www.pemasaranemel.com

Dalam erti kata lain, anda tidak perlu lagi menanggung kos tambahan untuk melanggan akaun autoresponder seperti Aweber, Getresponde dan Trafficwave yang mahal, anda terus boleh mula membina list anda dengan menggunakan autoresponder Emelmatik anda, antara feature akaun Premium Lite adalah :

  • 5000 email per month
    5000 subscribers
    Bulk import dan export contact list
    10 profile

*Akaun anda akan kekal aktif selama 1 tahun

Jika anda berminat, sila terus membuat belian ”Pakej Video Toturial Cara Premium Kumpul Mailing List dengan Pantas” melalui link berikut :

http://goo.gl/YSfyg

Maklumat lanjut boleh layari http://emelmatik.com/premium-percuma

P/S : Pastikan anda clear cookies browser anda sebelum klik link diatas, selepas pembelian, emelkan butir pembayaran anda ke [email protected] dengan subjek “Bonus Affiliate Emelmatik”
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Rugi sape tak grab tawaran yang menarik ni... :)
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
jangan rugi...jom pakat ambik satu sorang
 

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
Terbaik bonus :D
Rugi sape tak grab tawaran yang menarik ni...
jangan rugi...jom pakat ambik satu sorang
Cepat grap sebelum lepas, cuma tinggal 2 tempat sahaja

rugi btol tak grab guna link bro..smalam sya cari tak jmpa plak..
Check PM


ada soalan:

1. lepas tempoh setahun, apa akan berlaku? tiada percuma lagi ke?
2. kalau kita nak pindahkan emel2 dlm emelmatik ni ke AR yg lain, boleh ke?

TQ
Ini adalah jawapan :

1. sebelum genap 1 tahun akan announce plan baru, mungkin akan free, mungkin akan dikenakan bayaran, semua bergantung kepada sokongan subscriber2
2. dalam ada fungsi export, boleh pindah list bila-bila masa sahaja.
 

paragon

Newbie
Joined
Feb 25, 2012
Messages
226
Points
0
TT,

1. maknanya beli Pakej Video Toturial Cara Premium Kumpul Mailing List dengan Pantas berharga RM 40 tu dan dpt akaun premium lite dgn features 5000 email per month, 5000 subscribers, Bulk import dan export contact list, 10 profile.

kalau betul mcm tu, since tawaran ni utk 10 org, saya booking dulu 1 seat boleh tak?


2. apa beza dengan yg kena bayar RM 85 utk AR emelmatik tu?

TQ
 

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
TT,

1. maknanya beli Pakej Video Toturial Cara Premium Kumpul Mailing List dengan Pantas berharga RM 40 tu dan dpt akaun premium lite dgn features 5000 email per month, 5000 subscribers, Bulk import dan export contact list, 10 profile.
Yap, betul bro.

kalau betul mcm tu, since tawaran ni utk 10 org, saya booking dulu 1 seat boleh tak?
Soli bro, Tak boleh booking dulu , kalau nak cepat, perlu buat pembelian di link emelmatik di http://emelmatik.com/premium-percuma tempat adalah amat terhad, cuma tinggal 2 tempat sahaja


2. apa beza dengan yg kena bayar RM 85 utk AR emelmatik tu?
RM85 tu adalah akaun premium, feature adalah unlimited berbanding premium lite yang mempunyai kuota pada emel, profile dan subscriber

Harap soalan bro Paragon dapat dijawap :)
 

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
TT,
1. kalau beli yg RM 85 unlimited tu dpt jugak ke Video Toturial Cara Premium Kumpul Mailing List dengan Pantas?
2. 10 profile tu mcm mana ye?

p/s: sori byk tanya sbb tak clear sgt...
thanks...
Okay, tak pe..

1. Maaf, sebab produk video tutorial bukan produk saya, saya tidak boleh berbuat demikian, tetapi jika anda beli melalui link affiliate saya, anda akan dihadiahkan satu akaun premium lite secara percuma dari Emelmatik.com

2. profile digunakan untuk memudahkan pengurusan list, misalnya anda mengumpul list di blog anda, anda boleh guna 1 profile untuk blog, jika anda mengumpul list dari PPL, maka boleh create satu profile untuk PPL. List akan disusun berdasarkan profile anda dan bila mahu braoadcast emel atau autoresponder, cuma select profile yang berkaitan sahaja. Semakin banyak profile, semakin mudah dalam pengurusan list yang lebih effektif.

sekain,
 

chocobo244

freshman
Joined
Mar 5, 2009
Messages
90
Points
0
Akaun premium macam mana beli? Nak dapat satu untuk promosi email saya dan mass import.
 
Top