Asyik Rugi Di Pasaran Saham? Mcm Dah Xde Harapan?

jintan putih

freshman
Joined
Jan 8, 2018
Messages
4
Points
1
Age
23
header.jpg

Pendedahan Ini Mungkin Akan Mengubah Hidup Anda Untuk Selama-lamanya!!Bukan Untuk Orang Yang BARU BARU Nak Melabur!​

+Tidur+ Ya! Ebook Sistem Saham ini bukanlah untuk mereka yang baru nak berjinak-jinak dalam permainan saham, yang mana masih lagi "blur-blur" bagaimana mahu membuka akaun trading. Ini kerana, di dalam ebook ini TIADA panduan mengenai "Bagaimana mahu membuka akaun trading? Apa itu candle stick? Apa itu Bursa Malaysia?" dan perkara-perkara asas yang lain.

+Hero+ Ebook Sistem Saham adalah untuk pelabur-pelabur yang paling kurang, sudah biasa atau familiar dengan carta saham atau pun yang sudah biasa dengan analisis forex... ianya lebih sesuai untuk mereka yang sudah lama berada di pasaran saham tetapi masih lagi tidak mampu menjana keuntungan yang memuaskan.

+Rokok+
Sistem Saham adalah sebuah ebook yang akan memberikan panduan secara terperinci bagaimana mahu menganalisa carta saham sesebuah syarikat dan bilakah masa yang sesuai untuk membeli ataupun menjualnya. Ianya lebih menjurus kepada "Technical Analysis".

Dengan mengikuti panduan yang diberikan di dalam ebook Sistem Saham ini.....

+Belajar+ 1) Anda TIDAK PERLU lagi menyesakkan kepala anda dengan berpuluh-puluh technical indicator untuk mentafsirkan satu-satu pergerakkan saham. Ianya hanya membuatkan diri anda berada dalam keadaaan analisis-paralysis yang akhirnya tidak akan membantu anda langsung untuk membuat sebarang keputusan.

+Mengamuk+ 2) Anda TIDAK PERLU lagi menghiraukan kebanyakkan berita yang disajikan di akhbar-akhbar atau portal berita internet berkenaan saham-saham tertentu yang kebanyakkannya, hanya bertujuan untuk memancing pelabur biasa untuk membeli saham yang sudah tidak diingini oleh institusi kewangan.

+Hipno+ 3) Anda TIDAK PERLU lagi bergantung kepada pendapat orang lain tentang mana satu saham yang patut dibeli. Tetapi, anda akan mampu membuat keputusan sendiri dengan YAKIN untuk beli sesuatu saham yang menguntungkan!

+Rokok+
Sebenarnya, di dalam ebook Sistem Saham, anda akan didedahkan dengan 3 element penting dalam menganalisa pasaran saham.. Ya! hanya 3 perkara sahaja yang perlu anda lihat untuk mengetahui sesuatu saham itu bagus atau tidak untuk dijual-beli. Ianya pula hanya mengambil masa sekitar 1 jam sehari sahaja untuk membolehkan anda menganalisa keseluruhan pasaran saham dan akhirnya membuat keputusan yang tepat sama ada mahu membeli atau menjual!

Namun begitu, kaedah yang saya dedahkan di dalam ebook ini tidaklah menjanjikan pulangan 100%, 200%, 300% atau lebih dalam masa yang singkat. Jika itu yang anda mahu, maka ebook ini bukanlah untuk anda.

Apa yang pasti.. kaedah yang saya dedahkan di dalam ebook ini akan..

+MuntahDarah+ Memastikan anda tidak akan rugi besar dalam pasaran saham. Itu yang paling utama.

Jika anda mengikut langkah-langkah yang diajarkan tanpa gagal dan berdisplin, anda hampir pasti akan mendapat keuntungan yang konsisten di dalam pelaburan saham berbanding menggunakan kaedah-kaedah lain!

Mungkinkah Anda Orang Kaya Senyap Yang Seterusnya?​

+Wuek+ Anda mungkin akan menjadi orang kaya senyap yang seterusnya. Maklumlah,berurusniaga di pasaran saham tidak memerlukan anda menjadi seorang yang popular untuk memudahkan anda membuat jualan.

+Bertanya+ Ianya juga tidak memerlukan anda menjadi seorang pekerja yang cemerlang di pejabat untuk membolehkan anda mengaut keuntungan yang banyak di pasaran saham. Anda mungkin seorang eksekutif yang dilihat oleh bos anda sebagai seorang yang "sedang-sedang sahaja".

+Menyumpah+ Tetapi, apa nak dikisahkan? Yang penting, wang anda lebih banyak dari wang bos anda!Semuanya disebabkan kehandalan anda membuat pelaburan di pasaran saham.

+Bye2+ Tanpa perlu terlalu bergantung kepada gaji bulanan kerja anda di pejabat, anda mampu untuk melancong keluar negara, membeli kereta yang lebih besar dari kereta bos anda? Mahupun.. memiliki rumah yang lebih selesa! Inilah rahsia bagaimana seorang pekerja boleh menjadi lebih "kaya" daripada bos mereka!

Berapa Harga Ebook Ini?​

+Ngantuk+ Saya tidak mahu bercerita panjang.. saya menetapkan harga ebook Sistem Saham pada harga RM100 sahaja! (mungkin akan dinaikkan pada masa hadapan).

Saya kira harga itu terlalu murah jika hendak dibandingkan dengan keuntungan yang bakal anda perolehi hasil daripada menggunakan "sistem" yang diajarkan di dalam ebook ini!.

Jika anda rasa RM100 terlalu besar dan amat merugikan anda, maka, bayangkan pula kerugian yang anda akan alami di sebabkan terbeli saham yang salah! Anda boleh kehilangan beribu-ribu ringgit hanya kerana membeli 1 saham yang tidak dianalisa dengan tepat.

cover.jpg
Bonus Hebat Untuk Anda!​

Jika anda mendapatkan ebook Sistem Saham ini sekarang, saya juga akan berikan anda beberapa buah bonus sampingan. Ianya adalah ebook-ebook yang banyak membantu saya di dalam meneroka dunia pelaburan saham selama ini. Bukan 1.. tetapi 6 buah ebook hebat yang sangat memberikan inspirasi dan motivasi!

Apa Kata Pakar Kewangan Tentang Ebook ini?​

Ramai pembaca dan peserta seminar sering mengadu kepada saya tentang ketiadaan panduan pelaburan pasaran saham dalam Bahasa Malaysia.

Berita baik! Saudara Khairul Ariffin sudah menyediakan panduan sedemikian menggunakan pendekatan analisa carta (technical analysis). Beliau sendiri mempunyai track record dan pengalaman pahit manis dalam dunia saham tempatan.

Peniaga saham individu sebenarnya mempunyai beberapa kelebihan berbanding dengan pengurus dana institusi kewangan. Di sinilah kekuatan isi kandungan ebook ini di mana Khairul menunjukkan bagaimana melakukannya langkah demi langkah.

Tidak pasti apakah perisian yang patut digunakan atau tiada wang bagi membeli perisian? Ebook Sistem Saham memberikan beberapa sumber. Malahan penulis mengkhususkan satu bab di mana beliau mendedahkan rutin hariannya. Seolah-olah anda sedang bersembunyi di dalam biliknya mencatitkan apa yang dilakukan oleh pelabur individu profesional.

+Berendam+ Tapi awas ebook Sistem Saham bukan untuk tukang baca atas sofa. Cuma mereka yang sanggup mengorbankan sedikit wang untuk melabur betul-betul akan mendapat manfaat.

Jaminan Pulangan Wang!

Kaedah yang dikemukakan merupakan kaedah yang mudah dan hanya memerlukan masa hanya dalam lingkungan 1 jam sehari untuk anda menganalisis dengan lengkap keadaan pasaran saham. Anda boleh cuba kaedah ini selama 90 hari, dimana anda boleh berurusniaga di atas kertas (paper trade) selama tempoh tersebut atau menggunakan account demo yang disediakan oleh kebanyakkan syarikat-syarikat broker, dan akan membuktikan kepada anda dalam real time bahawa kaedah ini benar-benar berfungsi!

Jika anda masih tidak berpuas hati, maka saya akan pulangkan kembali wang anda 100% dan anda boleh simpan ebook berkenaan berserta bonus-bonusnya sekali.Ebook Sistem Saham telah diterbitkan pada pertama kali pada tahun 2010. Namun, pada tahun 2018 ini, ia telah dikemaskinikan dengan info yang lebih lengkap dan mantap. Ebook ini adalah setebal 182 mukasurat!

P.S :- Satu hari anda menangguhkan untuk mendapatkan ebook ini, bererti bertambahnya satu hari anda tanpa sebarang keuntungan di pasaran saham! Semakin lama anda bertangguh, semakin banyaklah potensi keuntungan yang bakal anda terlepas.-_-

P.P.S :- Ya! anda sudah membaca hingga ke hujung thread post ini, apa yang perlu anda lakukan kini adalah mengambil tindakan. Membaca sahaja tidak akan memberikan anda apa-apa manfaat! Jadi, bertindaklah sekarang dengan mendapatkan ebook Sistem Saham!:bruce:

Whatsapp jintan putih
@+60128397002
 
Top