Assalamualaikum

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
sori lama x online..aku tengah menguruskan perniagaan runcit kat PD sekarang..
aku ambik alih perniagaan ni dari seorang kenalan lama..kedai ni bermasalah sikit sebab ada banyak hal semasa dalam pentadbiran member aku ni..so sekarang aku just masuk kedai ni dengan ambik alih hutang dia sekali..xpe..cabaran..Sape-sape nak datang pd singgahla kat PD Serbanika dekat batu 4,port dickson..aku ada nak mintak sikit pertolongan sebab aku nak clearkan debt lama kedai runcit ni..aku ada 1 hektar tanah yang nak dijual kat mukim sirusa telok kemang..cadangnya tanah tu nak buat projek perumahan.setelah diukur,boleh memuatkan 16 lot unit banglo berkembar dan 2 unit banglo..so semuanya ada 18 unit..tapi buat masa ni,aku nak clearkan debt ni cepat sebab bila cek x clear,aku akan kena caj dengan bank..dah sebulan aku cari buyer tapi x berhasil lagi..website aku tengah renovate skang ni..aku tengah cari script.so aku nak bukak peluang la pada korang semua untuk tambah pendapatan korang.sesiapa yang terbaca iklan ni,boleh jadi agen untuk jual tanah aku.satu lot tanah aku jual pada harga 41500.setiap agen yang dapat jualkan tanah ni aku bagi RM 2000.tanah ni adalah hak milik kekal.kalau korang dapatkan aku develepor lagi bagus..terpulangla pada korang..kalau berminat call aku kat 012-4476159.:)
 

admiralz

Senior
Joined
Jun 20, 2006
Messages
264
Points
18
Age
46
Wah.. projek baik nih... tapi kalau developer nak bangunkan sesuatu kawasan.. mereka akan tgk dulu..survey. Kawasan tuh dekat ngan Kem tentera kan... eemm nanti Admiralz suruh Jeneral...kawan Admiralz kat kem tuh tengok-tengok kan yer...eeemmm tapi jangan yakin sangat...gurau jer nih..::::))
 
Top