Assalamualaikum..sila ajukan pandangan anda.

bujang senang

freshman
Joined
Jun 17, 2010
Messages
4
Points
0
Saya news tread kt web ni...sy sblm ni dh trading forex selama hampir 1 tahun.tp saya masih ragu2 la sama ada.mana satu flatform yg elok untuk trade di malaysia ni..dr segi deposit n withdraw kn duit..
 

fxgator

freshman
Joined
Nov 2, 2008
Messages
40
Points
6
Sebelum ni pakai platform ape? Kat malaysia ni paling ramai pakai platform mt4 tapi broker lain2 la...









 

jomorex

freshman
Joined
Jun 22, 2010
Messages
31
Points
0
Saya news tread kt web ni...sy sblm ni dh trading forex selama hampir 1 tahun.tp saya masih ragu2 la sama ada.mana satu flatform yg elok untuk trade di malaysia ni..dr segi deposit n withdraw kn duit..
Apa yang saudara risau sangat. Setakat nih mengikut pengalaman saya saya. tak pernah gagal untuk withdraw mwmana broker yang pernah saya cuba. Kalo rugi pon sebab silap saya masa trading. lelain ok
 
Last edited:

bujang senang

freshman
Joined
Jun 17, 2010
Messages
4
Points
0
oooo....time kasih.
broker plk..elok pakai yg mane 1 senang..buat mase ni saya pakai fxopen pny broker sbb sy tgk ader wakil kt msia ni...broker yg sy pakai ni elok x...ker ade broker lain yg lebih lebih baik dr ni..
 

Forex Trader

freshman
Joined
Jun 29, 2010
Messages
0
Points
0
oooo....time kasih.
broker plk..elok pakai yg mane 1 senang..buat mase ni saya pakai fxopen pny broker sbb sy tgk ader wakil kt msia ni...broker yg sy pakai ni elok x...ker ade broker lain yg lebih lebih baik dr ni..
Berkaitan FXopen tu, sy dgr macam2 tentang fxopen tu. xsure adakah betul atau x. Antara yg sy dgr ialah

1. Broker ni org cakap price feed dia lain sikit bagi pair EURCHF sebab ada spike time assian season. Time tu org gemar EA scalping macam FAP guna pair tuh. Broker ni offer 3pips spread utk pair tu.

2. Broker ni kadang2 kerap requote and susah nk scalping.

3. Ada pula org cakap broker ni scam sebab hasil untung diarong xpat diwithdraw cuma modal je dpt di withdraw. maksud nye segala keuntungan kena block.

Sekarang ni saya guna Insta. kira ok gak la. fast withdrawal.
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
Saya news tread kt web ni...sy sblm ni dh trading forex selama hampir 1 tahun.tp saya masih ragu2 la sama ada.mana satu flatform yg elok untuk trade di malaysia ni..dr segi deposit n withdraw kn duit..
saya cadangkan bro trade dengan IntelFX coz broker ni 65% milik Malaysia Bumiputera, tetapi Based ni New Zealand..

Tuan Register Sini!!

Kelebihan:

-Deposit 50% Welcome Bonus:
-50% Bonus Setiap Deposit:
-Local Depo/Withdrawal (YM @ Skype: danzaimar)
-Rate Depo RM3.20/ Withdrawal RM3.00 (terendah di Pasaran!!
 
Top