Assalamualaikum Semua...Saya Aizat :)

Aizat Kamal

freshman
Joined
Jun 9, 2013
Messages
21
Points
0
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua warga WC..!!

Nama saya Aizat Kamal...
Bukan Aizat Amdan, tp panggil "Aizat" jugak :p

Beberapa tahun lepas saya dah jadi warga WC, tapi dah lama x aktif (sbb study...oh!)...
Password, username, email yang dulu hilang entah ke mana...huhuhu...

Dah register baru ni, InsyaAllah skrg boleh aktif drpd dulu...
Kepada Otai2 IM, mohon tunjuk ajar...
Kepada geng2 warga WC yang lain, jom kita sama2 belajar dan saling tunjuk ajar... :)

Wassalam...
 

ferdyfauzi

Senior
Joined
May 28, 2009
Messages
377
Points
18
Selamat berkenalan..

semoga forum ini memberi manfaat :)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua warga WC..!!

Nama saya Aizat Kamal...
Bukan Aizat Amdan, tp panggil "Aizat" jugak :p

Beberapa tahun lepas saya dah jadi warga WC, tapi dah lama x aktif (sbb study...oh!)...
Password, username, email yang dulu hilang entah ke mana...huhuhu...

Dah register baru ni, InsyaAllah skrg boleh aktif drpd dulu...
Kepada Otai2 IM, mohon tunjuk ajar...
Kepada geng2 warga WC yang lain, jom kita sama2 belajar dan saling tunjuk ajar... :)

Wassalam...
 

AqueAjie

freshman
Joined
Jun 12, 2013
Messages
21
Points
0
Salam...saya memang newbie kat forum ni...
Ni pun nak cari info/maklumat baru pasal biz...
Ramai rekemen join forum ni...
:p
 
Top