Aplikasi chatting yang mana best?

Joined
Nov 22, 2019
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#21
Cpt nya, kat 6G dah?? testing stage ke?? sbb tak 5G macam sudah nak 6G dah??
Ko ni pun! Baca la betul2 apa dia kata. Maksud dia bila dah nak 6g nanti pun telco lain x settle lagi buat 5g. Yelah dah kalau infra kena install, bukan sehari dua.
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
66
Likes
1
Points
8
Offline
#23
Ko ni pun! Baca la betul2 apa dia kata. Maksud dia bila dah nak 6g nanti pun telco lain x settle lagi buat 5g. Yelah dah kalau infra kena install, bukan sehari dua.
apa marah2 ni haha! bila fikir balik betul juga, dah kalua nak install, lama wei.. tm pun dpd dulu mmg dah lama dah ada infra sendiri, tu yg tak de masalah pun utk dorang
 
Joined
Jun 11, 2013
Messages
30
Likes
1
Points
8
Offline
#25
apa marah2 ni haha! bila fikir balik betul juga, dah kalua nak install, lama wei.. tm pun dpd dulu mmg dah lama dah ada infra sendiri, tu yg tak de masalah pun utk dorang
Lama der nk install..apa yg diroang cuba buat, susahkan diri sendiri lagi ade la..kan ke bagus collab dgn tm yg dah confirm2 ada infra, ini susahkan diri, tanggung sendiri lah haha
 
Joined
Aug 31, 2011
Messages
64
Likes
0
Points
6
Offline
#27
Lama der nk install..apa yg diroang cuba buat, susahkan diri sendiri lagi ade la..kan ke bagus collab dgn tm yg dah confirm2 ada infra, ini susahkan diri, tanggung sendiri lah haha
Bg tm je buat 5g ni, infra dorang x yah kacau mmg ada dah, ini kalau telco lain mau 6g masuk baru nak siap ke, atau ntah biler x tau ler
 
Top