Aplikasi chatting yang mana best?

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
26
Cpt nya, kat 6G dah?? testing stage ke?? sbb tak 5G macam sudah nak 6G dah??
Ko ni pun! Baca la betul2 apa dia kata. Maksud dia bila dah nak 6g nanti pun telco lain x settle lagi buat 5g. Yelah dah kalau infra kena install, bukan sehari dua.
 

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
Ko ni pun! Baca la betul2 apa dia kata. Maksud dia bila dah nak 6g nanti pun telco lain x settle lagi buat 5g. Yelah dah kalau infra kena install, bukan sehari dua.
apa marah2 ni haha! bila fikir balik betul juga, dah kalua nak install, lama wei.. tm pun dpd dulu mmg dah lama dah ada infra sendiri, tu yg tak de masalah pun utk dorang
 

merriebrownie

freshman
Joined
Jun 11, 2013
Messages
29
Points
8
apa marah2 ni haha! bila fikir balik betul juga, dah kalua nak install, lama wei.. tm pun dpd dulu mmg dah lama dah ada infra sendiri, tu yg tak de masalah pun utk dorang
Lama der nk install..apa yg diroang cuba buat, susahkan diri sendiri lagi ade la..kan ke bagus collab dgn tm yg dah confirm2 ada infra, ini susahkan diri, tanggung sendiri lah haha
 

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
Ya mmg 5G kalau implement kat seluruh Malaysia, kes jenayah, kes kemalangan akan diturunkan
Haah lagi2 bab smart car ke smart city ke. Jalanraya communicate easily dgn kereta. Lagi function n bnyk manfaat situ
 

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
Lama der nk install..apa yg diroang cuba buat, susahkan diri sendiri lagi ade la..kan ke bagus collab dgn tm yg dah confirm2 ada infra, ini susahkan diri, tanggung sendiri lah haha
Bg tm je buat 5g ni, infra dorang x yah kacau mmg ada dah, ini kalau telco lain mau 6g masuk baru nak siap ke, atau ntah biler x tau ler
 
Top