Aplikasi chatting yang mana best?

pikochew

freshman
Joined
Apr 16, 2011
Messages
20
Points
1
Alaaa dulu selalu guna yahoo messenger la kalua nak chat.. Ini skrg WhatsApp je la hahaha.. Tak tahu la nanti zaman makin maju guna hologram ke hehehe
 

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
I mostly use skype to chat with new friends. I personally think that all chatting apps are having similar features and all of them need to connect to internet for functioning.
ya betul...semua chatting app kena pki internet...kalau kita org pki internet 5G TM masa chatting, tentulah lancar conversation tu...haha...
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
I mostly use skype to chat with new friends. I personally think that all chatting apps are having similar features and all of them need to connect to internet for functioning.
now malaysia have 5g so make it easier to communicate with friends online.
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
Alaaa dulu selalu guna yahoo messenger la kalua nak chat.. Ini skrg WhatsApp je la hahaha.. Tak tahu la nanti zaman makin maju guna hologram ke hehehe
whatsapp kalau line tengah lembab asyik connecting je memang anginnnn
 

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
ya betul...semua chatting app kena pki internet...kalau kita org pki internet 5G TM masa chatting, tentulah lancar conversation tu...haha...
mmg bagus network 5G TM ni...line stabil dan laju...korang tau tak TM merupakan telco pertama yg lauch 5G ni, telco lain masih dlm proses r&d...
 

Siti Junada

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
31
Points
6
mmg bagus network 5G TM ni...line stabil dan laju...korang tau tak TM merupakan telco pertama yg lauch 5G ni, telco lain masih dlm proses r&d...
yaya...TM pertama memperkenalkan network 5G...rasanya telco lain masih dlm usaha buat network 5g bila TM beralih usaha ke network 6g...
 

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
162
Points
18
yaya...TM pertama memperkenalkan network 5G...rasanya telco lain masih dlm usaha buat network 5g bila TM beralih usaha ke network 6g...
Cpt nya, kat 6G dah?? testing stage ke?? sbb tak 5G macam sudah nak 6G dah??
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
26
Top