Aper platform terbaik untuk jual produk digital?

Fiz Azqa

freshman
Joined
Jan 7, 2012
Messages
128
Points
0
Salam sumer otai2..

Nak mintak pendapatla sikit.. kalau kita nak buat e-store yang jual produk2 digital cam ebook,script, software platform aper yang terbaik? terbaik dalam erti kata lain, customer buleh beli and download on the spot.. delivery instantly..

Tolongla saya yang baru nak belajar nie yer..:D

thanks alot..
 

hazim799

freshman
Joined
Oct 3, 2010
Messages
222
Points
0
mmg cun giler....
 

sumri

freshman
Joined
Dec 16, 2009
Messages
2,428
Points
38
Sy pernah la plan nak guna prestashop dulu utl kdai online. Tapi, bila saya compare dgn program2 lain spt oscommerce, zen-cart (sy byk guna zen-cart) - prestashop ni kureng sikit.
- offer very limited modules : klau nak tambah sikit, kena beli
- templates pun very limited

Zen-cart pun blh buat kdai online utk product digital tu. Mostly all ecommerce apps ada function tu. Support pun banyak, template - rambang mata la jugak nak pilih.
 

Fiz Azqa

freshman
Joined
Jan 7, 2012
Messages
128
Points
0
Sy pernah la plan nak guna prestashop dulu utl kdai online. Tapi, bila saya compare dgn program2 lain spt oscommerce, zen-cart (sy byk guna zen-cart) - prestashop ni kureng sikit.
- offer very limited modules : klau nak tambah sikit, kena beli
- templates pun very limited

Zen-cart pun blh buat kdai online utk product digital tu. Mostly all ecommerce apps ada function tu. Support pun banyak, template - rambang mata la jugak nak pilih.

Wow... thanks boh.... ilmu yang bagus..:D
 
Top