Ape bisnes korang buat sekarang ?

Joined
Jun 1, 2008
Messages
837
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
sy skrg masih mengharap kat SuperF2R..dan tgh tgu turn PC Malaysia...on the way nak wat affiliate secara serius...huhuh harap menjadi...
 
Joined
Oct 26, 2008
Messages
922
Likes
0
Points
18
Age
31
Offline
Sekarang saya cuma buat bisnes DESIGN minisite / blog / ecover / tshirt / pelamin / dan lain lain sahaja.. huhu
 
Joined
Sep 6, 2009
Messages
310
Likes
0
Points
0
Offline
Bisnes Tshirt sekarang ni makin menjadi-menjadi....
Awal tahun ni mesti banyak order punye la...
Masyukkkkk...
Nak try jugak??
Bley klik kt signature saya di bawah ni...
 

asby

Senior
Joined
Aug 27, 2009
Messages
295
Likes
2
Points
0
Offline
saya bt hyprobulksms dh 2 minggu join bt promosi sana sini tp tk der hasil apa2 pun,menyesal masuk dh lah ambik pakej RM500..hangusssssssss je duit aku,aku tak halal pun,upline aku je suka sb aku masuk bwh dia,dia dpt duit..padahal dia tak tlg apa2 pun gerrrrrrrraaaaaaaaamm
cuba cari alternatif lain..aku rasa system sms ni hebat..cuba bekerjasama dengan rakan2 lain.mungkin system awak boleh membantu rakan2 dalam promosikan bisnes mereka,nanti keuntungan boleh di share percent...

sms ni luas sangat..
 
Joined
May 27, 2009
Messages
129
Likes
0
Points
0
Offline
assalamualaikum.

saya sekarang baru berjinak2 dalam affiliate.baru dapatkan affiliate kerajaan hasil nukilan Jamal.InsyaAllah nak aktif beraffiliate lak! :)
 
Joined
Aug 11, 2009
Messages
33
Likes
0
Points
0
Offline
Aku buat adsense dgn team superf2r. Aku ada jugak main forex tapi dengan sykt forex berlesen di Ipoh. Lesen forex dari Hong Kong. Yg ipoh ni branch je. Yg bagusnye sykt ni guna robot men forex. Profit 50% at least boleh masyuk.. Mmg secure beb.

sape owg ipoh atau sewaktu dgnnye nk join leh jumpe aku. cuma modal besor yop RM4250. .Insyaallah tak rugi. Berbaloi.

Bisnes len, aku tgh nak wat hypro. jom join group ni. Web replika promosi dgn panduan ada diberi. Berminat leh daftar free dulu

http://bit.ly/jutawan75
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
243
Likes
0
Points
18
Offline
business yang aku buat...yg terkini...mengumpulkan usahawan internet di malaysia (yang berminat sahaja) dan membantu mereka mencapai matlamat menjawa wang melalui internet... lihat http://edymarketing.com (senarai program affiliate dan produk fizikal pun boleh dipasarkan)

DI samping (adsense, clickbank, CJ, affiliatefuture, webgains dan lain-lain.

Mempunyai perniagaan fizikal menjual produk kesihatan
http://onebeautyhealthy.com
http://infobatin.com
http://eroticaresources.com

Sekarang tengah nak setup seminar serta mencari sesiapa yang berminat utk personal coaching (lokasi di Ampang)

rujuk http://edymarketing.com
 
Joined
Jul 23, 2007
Messages
204
Likes
0
Points
18
Age
37
Offline
Aku buat bisnes jual topup. Tapi aku mempelbagaikan teknik promosi, termasuklah keluar marketing, teknik MLM, 100% komisen agent-get-agent, dan yang terbaru PTC --> http://ezreload.my/klik

Cubalah, ini bukan bisnes maya tak berasas, sebaliknya di samping menjana pendapatan dengan mempromosi laman web tersebut, anda juga akan dapat membina perniagaan topup sendiri dengan cara anda sendiri, tanpa terikat dengan sebarang kontrak, perkongsian keuntungan, syarat, tekanan, dsb.

Anda boleh setkan syarat anda sendiri, laman web sendiri, boleh muat turun borang untuk kegunaan sendiri dan banyak lagi. Yang penting, anda sertai kami di laman tersebut di atas. Selamat maju jaya! :)
 

eman

freshman
Joined
Jan 23, 2010
Messages
183
Likes
0
Points
0
Offline
aku ada buat ruangan sewa iklan...
hantar iklan korang sementara harga promosi masih available.
Harga promosi di buka untuk 30 banner terawal sahaja>>>
 
Joined
Jul 7, 2009
Messages
142
Likes
2
Points
0
Offline
Saya pula "mendesign" website/blog... Alhamdulillah.. Boleh lawati website saya untuk perkhidmatan lain...
 

Scromix

freshman
Joined
Aug 5, 2008
Messages
10
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
aku jual akaun rapidshare / megaupload / kaspersky

pastu main2 la dgn affiliate sket.... ;)
 
Joined
Feb 26, 2010
Messages
63
Likes
0
Points
0
Offline
saya buat printing(baju,banner,bisnesscard,flyers,stationary.dll)
sebarang pertanyaan dan tempahan PM saya.
 
Top