Apakah perniagaan yang menjadi rebutan pelanggan.. (yang halal)

Hanafi Wawi

Newbie
Joined
Dec 15, 2008
Messages
80
Points
6
Pada saya banyak cuba kita rujuk Teori Abraham Maslo tentang hiraki keperluan manusia
Dari teori ini banyak produk dan perkhidmatan boleh dibuat
800px-maslows-hierarchy-of-needs3.png
 

zam(wmits)

freshman
Joined
Feb 10, 2012
Messages
6
Points
0
kebanyakan yang telah berjaya dalam perniagaan telah menghadapi saat2 kesusahan,kesukaran&cabaran yg amat menduga hidup...sbb itulah mereka telah berjaya kerana pengalaman mengajar erti sebenar kejayaan
 

m0rFez

freshman
Joined
Nov 3, 2010
Messages
20
Points
0
kebanyakan yang telah berjaya dalam perniagaan telah menghadapi saat2 kesusahan,kesukaran&cabaran yg amat menduga hidup...sbb itulah mereka telah berjaya kerana pengalaman mengajar erti sebenar kejayaan

betol tu bro..saya stuju sgt2..
 

norish

freshman
Joined
Jun 14, 2012
Messages
2
Points
0
Memulakan perniagaan mmg bagus...tp ade bbrp aspek penting perlu nilai...yg mane kajian ttg perniaggan yg nk diceburi..keuntungan dan kerugiaan yg akan dhadapi...lokasi dan market itu sendiri...dan paling asas adalah modal itu sendiri...
 

allsophieparis

freshman
Joined
Jun 15, 2012
Messages
5
Points
0
mmg nk mulakan perniagaan banyak cabarannya.. terutamanya bab modal.. banyak benda dh saya ceburi.. skang ni sy tengah bergiat aktif dalam bidang fesyen.. mmg seronok buat bisness ni..

jom kita join member dan shopping di SOPHIE PARIS

hanya rm15 jer keahlian seumur hidup..

Kelebihan Menjadi Ahli :

1. Mendapat 20% diskaun bagi barangan yang dijual di katalog (menjana pendapatan 20% bagi jualan runcit. Cth : harga barang RM 100 di katalog, anda akan mendapat untung RM20)
2. Mendapat 10% diskaun bagi barang promosi ( cth: harga barang promosi RM 100 dikatalog, anda akan mendapat untung RM 10)
3. Akan mendapat bonus hasil jualan berkumpulan (downline) mengikut percentage yang diberikan oleh syarikat.
4. Berpeluang membuka cawangan di kawasan lain tertakluk kepada terma dan syarat syarikat.
5. Bershopping dengan barangan berkualiti dengan harga yang berpatutan beserta mendapat diskaun ahli.

Sila layari allsophieparis.blogspot.com atau pm kami untuk pertanyaan lanjut.

pelbagai bonus dan barangan berkualiti menanti anda.. pm me jika berminat..

"MY FASHION MY BUSINESS"

boleh add dalam Facebook : Aifaz Inlove
 

allsophieparis

freshman
Joined
Jun 15, 2012
Messages
5
Points
0
mmg nk mulakan perniagaan banyak cabarannya.. terutamanya bab modal.. banyak benda dh saya ceburi.. skang ni sy tengah bergiat aktif dalam bidang fesyen.. mmg seronok buat bisness ni..

jom kita join member dan shopping di SOPHIE PARIS

hanya rm15 jer keahlian seumur hidup..

Kelebihan Menjadi Ahli :

1. Mendapat 20% diskaun bagi barangan yang dijual di katalog (menjana pendapatan 20% bagi jualan runcit. Cth : harga barang RM 100 di katalog, anda akan mendapat untung RM20)
2. Mendapat 10% diskaun bagi barang promosi ( cth: harga barang promosi RM 100 dikatalog, anda akan mendapat untung RM 10)
3. Akan mendapat bonus hasil jualan berkumpulan (downline) mengikut percentage yang diberikan oleh syarikat.
4. Berpeluang membuka cawangan di kawasan lain tertakluk kepada terma dan syarat syarikat.
5. Bershopping dengan barangan berkualiti dengan harga yang berpatutan beserta mendapat diskaun ahli.

Sila layari allsophieparis.blogspot.com atau pm kami untuk pertanyaan lanjut.

pelbagai bonus dan barangan berkualiti menanti anda.. pm me jika berminat..

"MY FASHION MY BUSINESS"

boleh add dalam Facebook : Aifaz Inlove


View attachment pdf_2_Page_001.jpgView attachment pdf_2_Page_002.jpgView attachment pdf_2_Page_003.jpgView attachment pdf_2_Page_004.jpgView attachment pdf_2_Page_005.jpgView attachment pdf_2_Page_006.jpgView attachment pdf_2_Page_007.jpgView attachment pdf_2_Page_008.jpgView attachment pdf_2_Page_009.jpgView attachment pdf_2_Page_010.jpgView attachment pdf_2_Page_011.jpgView attachment pdf_2_Page_012.jpgView attachment pdf_2_Page_013.jpgView attachment pdf_2_Page_014.jpgView attachment pdf_2_Page_015.jpgView attachment pdf_2_Page_016.jpgView attachment pdf_2_Page_017.jpgView attachment pdf_2_Page_018.jpgView attachment pdf_2_Page_019.jpgView attachment pdf_2_Page_020.jpgView attachment pdf_2_Page_021.jpgView attachment pdf_2_Page_022.jpgView attachment pdf_2_Page_023.jpgView attachment pdf_2_Page_024.jpgView attachment pdf_2_Page_025.jpgView attachment pdf_2_Page_026.jpgView attachment pdf_2_Page_027.jpgView attachment pdf_2_Page_028.jpgView attachment pdf_2_Page_029.jpgView attachment pdf_2_Page_030.jpgView attachment pdf_2_Page_031.jpgView attachment pdf_2_Page_032.jpgView attachment pdf_2_Page_033.jpgView attachment pdf_2_Page_034.jpgView attachment pdf_2_Page_035.jpgView attachment pdf_2_Page_036.jpgView attachment pdf_2_Page_037.jpgView attachment pdf_2_Page_038.jpgView attachment pdf_2_Page_039.jpgView attachment pdf_2_Page_040.jpgView attachment pdf_2_Page_041.jpgView attachment pdf_2_Page_042.jpgView attachment pdf_2_Page_043.jpgView attachment pdf_2_Page_044.jpgView attachment pdf_2_Page_045.jpgView attachment pdf_2_Page_046.jpgView attachment pdf_2_Page_047.jpgView attachment pdf_2_Page_048.jpgView attachment pdf_2_Page_049.jpgView attachment pdf_2_Page_050.jpgView attachment pdf_2_Page_051.jpgView attachment pdf_2_Page_052.jpgView attachment pdf_2_Page_053.jpgView attachment pdf_2_Page_054.jpgView attachment pdf_2_Page_055.jpgView attachment pdf_2_Page_056.jpgView attachment pdf_2_Page_057.jpgView attachment pdf_2_Page_058.jpgView attachment pdf_2_Page_059.jpgView attachment pdf_2_Page_060.jpgView attachment pdf_2_Page_061.jpgView attachment pdf_2_Page_062.jpgView attachment pdf_2_Page_063.jpgView attachment pdf_2_Page_064.jpgView attachment pdf_2_Page_065.jpgView attachment pdf_2_Page_066.jpgView attachment pdf_2_Page_067.jpgView attachment pdf_2_Page_068.jpgView attachment pdf_2_Page_069.jpgView attachment pdf_2_Page_070.jpgView attachment pdf_2_Page_071.jpgView attachment pdf_2_Page_072.jpgView attachment pdf_2_Page_073.jpgView attachment pdf_2_Page_074.jpgView attachment pdf_2_Page_075.jpgView attachment pdf_2_Page_076.jpgView attachment pdf_2_Page_077.jpgView attachment pdf_2_Page_078.jpgView attachment pdf_2_Page_079.jpgView attachment pdf_2_Page_080.jpgView attachment pdf_2_Page_081.jpgView attachment pdf_2_Page_082.jpgView attachment pdf_2_Page_083.jpgView attachment pdf_2_Page_084.jpgView attachment pdf_2_Page_085.jpgView attachment pdf_2_Page_086.jpgView attachment pdf_2_Page_087.jpgView attachment pdf_2_Page_088.jpgView attachment pdf_2_Page_089.jpgView attachment pdf_2_Page_090.jpgView attachment pdf_2_Page_091.jpgView attachment pdf_2_Page_092.jpgView attachment pdf_2_Page_093.jpgView attachment pdf_2_Page_094.jpgView attachment pdf_2_Page_095.jpgView attachment pdf_2_Page_096.jpgView attachment pdf_2_Page_097.jpgView attachment pdf_2_Page_098.jpgView attachment pdf_2_Page_099.jpgView attachment pdf_2_Page_100.jpgView attachment pdf_2_Page_101.jpgView attachment pdf_2_Page_102.jpgView attachment pdf_2_Page_103.jpgView attachment pdf_2_Page_104.jpgView attachment pdf_2_Page_105.jpgView attachment 8878View attachment 8879View attachment 8880View attachment 8881View attachment 8882
 

wildmike

freshman
Joined
Jan 19, 2010
Messages
111
Points
0
kalau saya, saya lebih minat dengan produk berasaskan kesihatan.....

tapi kadang2 masyarakat kita ni lebih mengutamakan benda lain berbanding kesihatan...ada yang sanggup berhabis ribuan ringgit utk beli gadgets, tapi kedekut kalau sampai bab2 kesihatan...

tapi itulah cabaran dalam biz produk kesihatan....
 
Joined
Jul 3, 2012
Messages
0
Points
0
BISNES SANTAI DARI RUMAH ! Paling Mudah, Paling Murah, Pakej lengkap, Sistem Hebat, Income Lebat, Jangan Lambat. Dapatkan maklumat selanjutnya di sini FarizShan.STIFORPMovie.com/?SOURCE=F-Shan Anda belum pernah lihat peluang dan teknologi pemasaran secanggih ini kerana ianya belum pernah dipasarkan sebelum ini. Daftar PERCUMA FarizShan.STIFORPMovie.com/?SOURCE=F-Shan. Kalau anda boleh buang masa di internet berjam-jam tanpa dapat 1 sen pun, kenapa tak jadikn medium internet utk dptkn pandapatan sampingan,cer lihat sini :
http://FarizShan.ShareSTIFORP.com/ /?SOURCE=F-Shan. TEKNOLOGI TERKINI UTK MENJALANKAN PERNIAGAAN INTERNET dan BOLEH MEMBANTU SETIAP ORG CEPAT & MUDAH BERJAYA...!! Anda boleh menjana income setiap minggu dari rumah Anda dg SANGAT MUDAH & CEPAT..!!!http://FarizShan.STIFORPMovie.com/?SOURCE=F-Shan
 
Top