Apabila gagal menghasilkan sebarang jualan..ape patut buat..

Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#21
Gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya kan.. Berusaha dan jangan putus asa, cubajaya bukan cyberjaya k..! :)
 
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#22
yer sharizan...bila dah dapat jualan pertama nanti ianya akan menghasilkan jualan berikutnya

jangan berputus asa
jamal..yg ni aku amat appreciated.. ape yg ko ckp adalah ape yg pakar2 motivasi penah ckp.. momentum.. rm1 adalah keuntungan jualan pertama yg terbaik krn ia momentum dan akan berterusan.. TQ fr the very useful motivation word..
 
Joined
Feb 17, 2009
Messages
435
Likes
2
Points
0
Offline
#24
sebagai orang baru seperti saya...
download lah e-book banyak-banyak..asas IM untuk newbie pon boleh didownload di WC...kene rajin mencari
perlu banyak membaca seperti apa yang saya tgh lakukan- e-book seperti ppc ..adwords dan sebagainya
pendapat saya e-biz tak kurang sama dengan perniagaan off-line..
bukan semua boleh belajar dalam masa satu hari...
samalah juga kalau bergiat dalam e-biz seperti lelong / ebay
alhamdulillah 5-6 bulan mesti ada hasil...
p/s-IM bukan skim cepat kaya...;)
 
Top