Apabila gagal menghasilkan sebarang jualan..ape patut buat..

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
sy baru je promosi bisnes wat mase ni xde hasil lg
kene cube lg ni
yer sharizan...bila dah dapat jualan pertama nanti ianya akan menghasilkan jualan berikutnya

jangan berputus asa
 

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
yer sharizan...bila dah dapat jualan pertama nanti ianya akan menghasilkan jualan berikutnya

jangan berputus asa
jamal..yg ni aku amat appreciated.. ape yg ko ckp adalah ape yg pakar2 motivasi penah ckp.. momentum.. rm1 adalah keuntungan jualan pertama yg terbaik krn ia momentum dan akan berterusan.. TQ fr the very useful motivation word..
 

amirsyazi

Senior
Joined
Feb 17, 2009
Messages
437
Points
0
sebagai orang baru seperti saya...
download lah e-book banyak-banyak..asas IM untuk newbie pon boleh didownload di WC...kene rajin mencari
perlu banyak membaca seperti apa yang saya tgh lakukan- e-book seperti ppc ..adwords dan sebagainya
pendapat saya e-biz tak kurang sama dengan perniagaan off-line..
bukan semua boleh belajar dalam masa satu hari...
samalah juga kalau bergiat dalam e-biz seperti lelong / ebay
alhamdulillah 5-6 bulan mesti ada hasil...
p/s-IM bukan skim cepat kaya...;)
 
Top