Apa yang lebih penting daripada trafik?

bundlebook2u

freshman
Joined
Oct 29, 2012
Messages
93
Points
0
ermmm begitu... masih merangkak lagi nak belajar SEO nie .. perlukan more study ...
 

PenguinCyber

Newbie
Joined
Nov 3, 2012
Messages
145
Points
0
Kita kena tau apa ciri-ciri website/blog yang Google ' Sayang ', bila Google sayang, website/blog tu akan mendapat perhatian Crawlers ( yang suka dengan site yg well-structured ), senang-senang je akan diindex dan secara tak langsung kita dapat peningkatan pada ' Organic Traffic '. Organic Traffic ni la... yang Adsense sayang :-bd
 

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Trafik dibina perlu diserikan dengan kredibiliti ataupun kepercayaan seperti mana yang diterangkan oleh RK. Tidak semestinya trafik tinggi boleh menjamin pendapatan meningkat.

Bagaimanapun..terima kasih kepada RK kerana sudi berkongsi. Tiba-tiba datang idea nak jual makanan kesihatan secara online pulak.
 

sknewbie

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
23
Points
0
BEST.....Walaupun video gelap skit.
 

9AlWaYsc0oL9

Newbie
Joined
Dec 19, 2012
Messages
64
Points
6
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Anda akan dibongkarkan dengan satu rahsia yang sangat SUPER! Ianya adalah Ebook Usahawan Blog oleh Amirul Hafiz.

Siapakah Amirul Hafiz ini?
Beliau adalah seorang usahawan yang sedang meletop di tanah air kita. Beliau bongkarkan segala rahsiauntuk menjadi usahawan yang berjaya menerus blog. Sudah tentu ramai yang mempunyai blog di sini. Tetapi, adakah semua blogger telah menjana wang ratusan atau ribuan ringgit melalui blog?

Dalam Ebook Usahawan Blog ini, Amirul Hafiz akan membongkarkan rahsia dari pengalaman beliau selama enam tahun dalam dunia blogger.

Apa yang terdapat dalam blog ini?
#jana wang dengan blog
#rahsia kejayaan blog
#teknik jana pendapatan dengan blog
#review produk
#sewa iklan di blog
#install blog semudah abc
#istall theme semudah abc
#pilih plugins bagus semudah abc
#cara mendaftar nuffnang
#3 senjata utama nuffnang
#rahsia sulit nuffnang
#dan banyak lagi!!

Menarik bukan? Kebanyakan isi kandungan tersebut adalah berkenaan dengan Nuffnang. Beliau amat pakar dalam mempromosikan iklan dari Nuffnang sehinggakan mampu menjana pendapatan online yang begitu banyak.

Apa itu Nuffnang?
Nuffnang adalah sebuah syarikat yang membantu orang lain mempromosikan produk mereka. Kemudian, kita boleh mengambil banner/iklan yang terdapat di laman web Nuffnang. Syarikat ini akan membayar kita sekira RM0.10 - RM0.20 bagi setiap klik yang dilakukan ke atas iklan melalui blog/website kita.

Mungkin bagi anda 20 sen itu sikit sahaja, tetapi dengan Ebook Usahawan Blog, anda akan dibongkarkan rahsia untuk menggandakan 20 sen tersebut.

Saya telah membeli produk ini pada beberapa hari yang lalu, dan saya amat terkejut apabila pendapatan Nuffnang meningkat secara mendadak dalam beberapa hari sehaja! Alhamdulillah, tanpa bantuan Allah S.W.T dan saudara Amirul Hafiz tentu saya tidak mampu menjana pendapatan sebegini.

"Wow! Saya tertarik dengan Ebook tersebut! Erm.. Di mana boleh dapatkannya?"

Mudah aja, hanya perlu layari laman berikut dan anda boleh mendapatkannya dengan harga paling murah! Psst, Amirul Hafiz juga akan memberikan anda bonus yang sangat mahal harganya secara PERCUMA!
Berminat? Klik sini --> bit.ly/Ztf7xM

Salam sukses!
 

Topup2up

freshman
Joined
May 4, 2013
Messages
8
Points
0
Salam 1 malaysia ...

Anda mahu buat Duit Sampingan ?
Sertai Kami Sebagai Dealer / Agent Topup ...

Mudah ! Murah ! Keuntungan Tinggi ...
Cuba anda FIkirkan :

celcom 5.25% , maxis 4% , digi 4% , Umobile 5% , Tunetalk 5% , XOX 5% , Italk 10% seta bill dan 30 produk lain ada ,


Setiap bulan anda membelanjakan wang untuk topup handphone , apabila anda beli di kedai apa yg anda dapat
adalah sekeping kad topup dan anda masukkan ke handphone .. adakah anda mahu menguntungkan kedai atau menguntungkan diri sendiri ?
kita guna handphone ni smpai seumur hidup , kita mahukan penjimatan , ahli keluarga kita juga akan untung ...

Kenapa perlu Jadi Agent topup :

JUAL TOPUP PAKAI HANDPHONE KITA JE BOLEH BAWA KEMANA2 SAJA TOPUP 24JAM ..
Beli Topup Harga Murah
Jual Topup Guna Handphone
Tidak Perlu Pergi Kedai
Boleh Topup Ketika Emergency
24 Jam Dimana Saja
Jimat Tenaga
Jimat Masa
Jimat Duit
Boleh Topup Sesiapa Saja
Boleh Menjual Topup & Kegunaan Sendiri
Tidak Perlu Menyimpan Kad Topup
Jual Secara AutoReload atau Pin

Keuntungan bnyk , cuba bayangkan anda beli dngn harga murah untuk kegunaan sendiri atau pun anda boleh jual pada
family,kawan2,taman2,awek2,tmpat kerja, sesiapa saja .. bole daftarkan kawan sebagai ahli bawah kita .. cukup minggu kutip duit je ..
mudah kan ? saya akan ajar cara lebih lagi bagaimana nk buat duit dngn topup .. Sila Layari :

www.topup2up.blogspot.com

atau call / sms 0173444402
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
Trafik berkualiti lah yang dimahukan... Trafik berkualiti perlukan Info & contents delivery yang berkualiti juga.. Perlukan web yang betul-betul selamat & mesra pengguna..

Kelajuan web & Keselamatan web juga penting.

Apa guna kalau ada trafik yang tinggi & contents yang bagus tetapi kalau kerap down
& kena hack? Semestinya ia boleh menjatuhkan reputasi.. Juga menjatuhkan trafik.. (Terkena malware & seterusnya Google Panda banned masuk ke dalam Sandbox.. Sia sia kan usaha selama ini?)

Mengejar trafik berkualiti tinggi bukannya mudah... Ia perlukan FOKUS..


Apakah fokus utama anda? & adakah fokus tersebut berbaloi memberi pulangan lumayan?
Bagi saya apa yang lebih penting dari trafik ialah:

FOKUS

:)
 

paklong

Newbie
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,307
Points
36
Trafik berkualiti lah yang dimahukan... Trafik berkualiti perlukan Info & contents delivery yang berkualiti juga.. Perlukan web yang betul-betul selamat & mesra pengguna..

Kelajuan web & Keselamatan web juga penting.

Apa guna kalau ada trafik yang tinggi & contents yang bagus tetapi kalau kerap down
& kena hack? Semestinya ia boleh menjatuhkan reputasi.. Juga menjatuhkan trafik.. (Terkena malware & seterusnya Google Panda banned masuk ke dalam Sandbox.. Sia sia kan usaha selama ini?)

Mengejar trafik berkualiti tinggi bukannya mudah... Ia perlukan FOKUS..


Apakah fokus utama anda? & adakah fokus tersebut berbaloi memberi pulangan lumayan?
Bagi saya apa yang lebih penting dari trafik ialah:

FOKUS

:)
ye mesti fokus.............
 
Top