Apa yang lebih penting daripada trafik?

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
283
Likes
0
Points
16
Offline
#24
Nak orang datang ke rumah kita..kita kenalah rajin bertandang ke rumah orang juga..tapi jangan le ke rumah yang sama pula
 
Joined
Aug 2, 2012
Messages
42
Likes
0
Points
6
Offline
#27
Terbaik lah R.K ... Kualiti lbh penting, tp kuantiti pun leh consider ok jgk, kot2 ter klik mana2 iklan.. ahah..
 
Joined
Aug 2, 2012
Messages
42
Likes
0
Points
6
Offline
#28
Nak orang datang ke rumah kita..kita kenalah rajin bertandang ke rumah orang juga..tapi jangan le ke rumah yang sama pula
Hihih.. Nakia, betul jugak tu.. bertandang lama2 ckit, bleh jugak merasa air free. Sama2 lah kita melawat jiran2 yg ada ni.. :)
 
Joined
Aug 11, 2012
Messages
233
Likes
1
Points
18
Offline
#30
thanks RK untuk perkongsian ni :). selain trafik, kualiti sesebuah benda yg ingin dipromosi tu perlu lah bagus. bukan sampah sarap:)
 
Joined
Aug 9, 2012
Messages
119
Likes
0
Points
0
Offline
#31
Thank you RK sebab kongsikan ilmu yang menarik. :)
Jika kualiti vs kuantiti = kualiti akan sentiasa menang.
 
S

saudagarinternet

Offline
#32
Bagi newbie macam saya, trafik amat penting. And yes, the content must be added value for people to trust you. (I.e. Credibility)
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#34
kalau content dan kualiti yg menarik , trafik tu mmg bnyak .
. wlpun blog kat bawah ni masih muda . bila dah customize skit . trafik ada gak dlam 1k sehari .

http://dyonajoel.blogspot.com
 
Last edited:
Joined
Nov 3, 2012
Messages
145
Likes
0
Points
0
Offline
#39
Kita kena tau apa ciri-ciri website/blog yang Google ' Sayang ', bila Google sayang, website/blog tu akan mendapat perhatian Crawlers ( yang suka dengan site yg well-structured ), senang-senang je akan diindex dan secara tak langsung kita dapat peningkatan pada ' Organic Traffic '. Organic Traffic ni la... yang Adsense sayang :-bd
 
Top