Apa yang lebih penting daripada trafik?

B

bizbakhtiar

Bila rezeki itu dikongsikan pengetahuannya dengan niat kerana Allah, insyaallah rezeki tersebut tidak akan putus-putus...keep on with educating us, bro....thanks.
 

zackries

freshman
Joined
Jul 18, 2012
Messages
23
Points
3
info yg menarik
 

sknewbie

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
23
Points
0
Bukan hanya trafik, tetapi trafik yang berkualiti....
 

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
301
Points
18
Nak orang datang ke rumah kita..kita kenalah rajin bertandang ke rumah orang juga..tapi jangan le ke rumah yang sama pula
 

Hafiz_Khairil

freshman
Joined
Aug 2, 2012
Messages
43
Points
6
Terbaik lah R.K ... Kualiti lbh penting, tp kuantiti pun leh consider ok jgk, kot2 ter klik mana2 iklan.. ahah..
 

Hafiz_Khairil

freshman
Joined
Aug 2, 2012
Messages
43
Points
6
Nak orang datang ke rumah kita..kita kenalah rajin bertandang ke rumah orang juga..tapi jangan le ke rumah yang sama pula
Hihih.. Nakia, betul jugak tu.. bertandang lama2 ckit, bleh jugak merasa air free. Sama2 lah kita melawat jiran2 yg ada ni.. :)
 

CrackerJack

freshman
Joined
Aug 9, 2012
Messages
119
Points
0
Thank you RK sebab kongsikan ilmu yang menarik. :)
Jika kualiti vs kuantiti = kualiti akan sentiasa menang.
 
S

saudagarinternet

Bagi newbie macam saya, trafik amat penting. And yes, the content must be added value for people to trust you. (I.e. Credibility)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
kalau content dan kualiti yg menarik , trafik tu mmg bnyak .
. wlpun blog kat bawah ni masih muda . bila dah customize skit . trafik ada gak dlam 1k sehari .

http://dyonajoel.blogspot.com
 
Last edited:
Top