Apa sebab ramai yang gagal dalam berniaga online ni...? Cuba komen sikit.......

Joined
Apr 22, 2016
Messages
30
Likes
2
Points
8
Age
37
Offline
#1
Khairul Bakhtiar Ni 5 sebab yang saya terfikir:- 1. Menyangka mudah buat duit online
2. After-sales support kurang diberi perhatian
3. Tak systematic (bersistem) dlm berniaga online
4. Tak mahu labur duit dan masa
5. Matlamat jangka pendek dan materialistic
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#2
Khairul Bakhtiar Ni 5 sebab yang saya terfikir:- 1. Menyangka mudah buat duit online
2. After-sales support kurang diberi perhatian
3. Tak systematic (bersistem) dlm berniaga online
4. Tak mahu labur duit dan masa
5. Matlamat jangka pendek dan materialistic
point no 4 tu betul...biasa peniaga online ni nk untung beribu2 tp nk kuar modal tu kedekut sikit..
 
Joined
Apr 22, 2016
Messages
30
Likes
2
Points
8
Age
37
Offline
#3
Nak belajar free but nak jana 5 angka, 6 angka....mcm2 lagi. Alasan tipikal 'Google jer...'. Aduh... Tambah pula ada yang cakap tengok YouTube pun bantu gak. Bab free tu saya rasa 'trial & error' banyak kena buat. Kalau 'kena', rezeki la kan.
 
Top