Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

Nasya23

freshman
Joined
Oct 13, 2015
Messages
14
Points
3
Age
29
Saja nak try local punya barang. Balik-balik kalau affiliate amazon, clickbank, cj, etc. Kalau ada yang buat full time income promote affiliate local mohon share ye.
Ada pernah dengar affiliate junction?tapi ni versi offline la,komisen berdasarkan orang berbelanja atas nama kita,tugas kita hanya daftarkan orang dan kedai sahaja.heww..
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
533
Points
43
skg klikjer tgk ramai duk lumba2 promote ebook.
sales makin bagus dan ebook pun makin banyak topik.

komisyen tuk ejen agak tinggi.
so le join klikjer.
 

fajarhac

Senior
Joined
Jul 25, 2013
Messages
214
Points
18
ashadee.com dah tutup bisnes.

Dear Publishers & Advertisers,


After almost 5 years developing Ashadee (previously know as JomNiaga), we have come to realize that this business model will not give us the satisfaction or challenge that we initially thought it would. Also, we do not foresee Ashadee achieving the type of global growth that we would like.
...


 

khairul88hazwan

freshman
Joined
Jul 4, 2016
Messages
38
Points
6
Age
32
Tuan-tuan dan puan-puan boleh cuba Affiliate Network JustForex

Kelebihannya ialah tuan boleh tarik orang trade forex di JustForex dan setiap lot JustForex akan bagi 14 usd.
Cuba bayangkan kalau client bawah tuan trade 100 lot. Tuan sudah mendapat keuntungan 1400 usd.

Caranya mudah, daftar akaun di JustForex dan buka akaun Introducing Broker (IB) dan dapatkan pendapatan partner 40% lebih tinggi.

Tidak memerlukan kemahiran forex yang tinggi dan modal yang besar. Serendah 10 usd dan boleh mendapat keuntungan setinggi 500usd setiiap hari.

US Residents Restricted

Promosi ini sah untuk broker memperkenalkan client sedia ada dan yang baru di JustForex.

2-tier Affiliate dan Memperkenalkan Program Broker
 

mambang

junior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
122
Points
18
ashadee.com dah tutup bisnes.

Dear Publishers & Advertisers,


After almost 5 years developing Ashadee (previously know as JomNiaga), we have come to realize that this business model will not give us the satisfaction or challenge that we initially thought it would. Also, we do not foresee Ashadee achieving the type of global growth that we would like.
...
Klikjer la kot ade lg skang.. ada siapa masih guna klikjer?
 
Joined
Oct 24, 2016
Messages
27
Points
3
Age
40
setakat ni dalam Malaysia, zalora ade buat affiliate..tpi paling mengutungkan tu tak surelah..tempat lain tak tahu,setakat ni nmpak macam kalau tolong promote ebook pun nampak macam ok..
Kalau nak cari banyak adverstisers offers untuk e-commerce, travel & hotel, financial... register saja di http://cityads.com

click saja di link tu.. sudah berjaya register maklum kan pada saya bagi manual guide yang seterusnya
 
Last edited:

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Agak lama juga thread ni.

Biar saya 'UP' kan thread ni ke atas.

Tapi kalau anda betul-betul nak jana income dari program affiliate yang MENGUNTUNGKAN, sila jengok peluang yang ditawarkan di NIAGA FB ni.

Bukan sahaja anda boleh jana income AKTIF malah income PASIF.

Anda akan diberi keistimewaan seperti ...

1) Pakej ebook NiagaFB
2) Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
3) Akses ke group support
4) Akses ke webinar jemputan
5) Personal training
6) Group training

Saya perlu tekankan di sini...

INI BUKAN Forex, MLM, atau Autodownline Yang Merapu Seperti Di Luar Sana !


Kalau anda nak tahu secara lanjut, sila layari www.niagafb.com sekarang !


Sila baca beberapa testimoni ahli yang dah join di bawah ni.


Testimoni #1

"Sistem terbaik setakat ni, double income dengan 1 usaha.

Jarang ada sistem buat duit yang bagi 2 income dalam 1 kerja. Fokus promote 'link special' dalam 1 minggu, minggu ke2 dan seterusnya income akan masuk sendiri walaupun tak promote dah."


Thanks,
Iffat Salleh, CP



Testimoni #2

"Thumbs up untuk NiagaFB...

Sistem affiliate ini memang lain dari yang lain. Apa yang terjadi dari system ini ialah...penaja atau orang yang memperkenalkan ebook ini kepada pembeli baru akan membantu anda mendapatkan jualan niaga fb juga...ada yang bina group/team sendiri seperti saya untuk pastikan yang pembeli baru dapat belajar dan buat duit dengan niaga fb...ini suatu perkembangan baik dalam dunia affilaite di mana sebelum ini hanya ada penjual dan pembeli satu hala sahaja..akan tetapi dengan niaga fb, penjual akan bantu pembeli mendapatkan jualan...sistem bantu-membantu ini memang baik dan haruslah diteruskan..Syabas NiagaFB "




Muhammad Faiz Mostaman



Apa anda tunggu lagi ?

Cubalah untuk menjana income tambahan anda sekarang !
 
Top