Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#21
Sya buat Trafficwave
Sapa.nk cuba sessi trial free sebulan.. boleh pm sy atau guna whatsApp 0196342017
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
502
Likes
132
Points
43
Offline
#22
skg klikjer tgk ramai duk lumba2 promote ebook.
sales makin bagus dan ebook pun makin banyak topik.

komisyen tuk ejen agak tinggi.
so le join klikjer.
 
Joined
Jul 25, 2013
Messages
212
Likes
23
Points
18
Offline
#26
ashadee.com dah tutup bisnes.

Dear Publishers & Advertisers,


After almost 5 years developing Ashadee (previously know as JomNiaga), we have come to realize that this business model will not give us the satisfaction or challenge that we initially thought it would. Also, we do not foresee Ashadee achieving the type of global growth that we would like.
...


 
Joined
Jul 4, 2016
Messages
38
Likes
0
Points
6
Age
31
Offline
#27
Tuan-tuan dan puan-puan boleh cuba Affiliate Network JustForex

Kelebihannya ialah tuan boleh tarik orang trade forex di JustForex dan setiap lot JustForex akan bagi 14 usd.
Cuba bayangkan kalau client bawah tuan trade 100 lot. Tuan sudah mendapat keuntungan 1400 usd.

Caranya mudah, daftar akaun di JustForex dan buka akaun Introducing Broker (IB) dan dapatkan pendapatan partner 40% lebih tinggi.

Tidak memerlukan kemahiran forex yang tinggi dan modal yang besar. Serendah 10 usd dan boleh mendapat keuntungan setinggi 500usd setiiap hari.

US Residents Restricted

Promosi ini sah untuk broker memperkenalkan client sedia ada dan yang baru di JustForex.

2-tier Affiliate dan Memperkenalkan Program Broker
 
Joined
Apr 9, 2009
Messages
120
Likes
2
Points
18
Offline
#28
ashadee.com dah tutup bisnes.

Dear Publishers & Advertisers,


After almost 5 years developing Ashadee (previously know as JomNiaga), we have come to realize that this business model will not give us the satisfaction or challenge that we initially thought it would. Also, we do not foresee Ashadee achieving the type of global growth that we would like.
...
Klikjer la kot ade lg skang.. ada siapa masih guna klikjer?
 
Joined
Oct 24, 2016
Messages
27
Likes
1
Points
3
Age
39
Offline
#29
setakat ni dalam Malaysia, zalora ade buat affiliate..tpi paling mengutungkan tu tak surelah..tempat lain tak tahu,setakat ni nmpak macam kalau tolong promote ebook pun nampak macam ok..
Kalau nak cari banyak adverstisers offers untuk e-commerce, travel & hotel, financial... register saja di http://cityads.com

click saja di link tu.. sudah berjaya register maklum kan pada saya bagi manual guide yang seterusnya
 
Last edited:

gontuni

freshman
Joined
Jul 16, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#32
Saya buat yang berasaskan telekomunikasi,keperluan setiap hari walau seteruk mana ekonomi seseorang itu......!

Info lanjut boleh lihat sini Auto Pasif Income
 
Joined
Oct 14, 2009
Messages
334
Likes
5
Points
18
Offline
#33
Agak lama juga thread ni.

Biar saya 'UP' kan thread ni ke atas.

Tapi kalau anda betul-betul nak jana income dari program affiliate yang MENGUNTUNGKAN, sila jengok peluang yang ditawarkan di NIAGA FB ni.

Bukan sahaja anda boleh jana income AKTIF malah income PASIF.

Anda akan diberi keistimewaan seperti ...

1) Pakej ebook NiagaFB
2) Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
3) Akses ke group support
4) Akses ke webinar jemputan
5) Personal training
6) Group training

Saya perlu tekankan di sini...

INI BUKAN Forex, MLM, atau Autodownline Yang Merapu Seperti Di Luar Sana !


Kalau anda nak tahu secara lanjut, sila layari www.niagafb.com sekarang !


Sila baca beberapa testimoni ahli yang dah join di bawah ni.


Testimoni #1

"Sistem terbaik setakat ni, double income dengan 1 usaha.

Jarang ada sistem buat duit yang bagi 2 income dalam 1 kerja. Fokus promote 'link special' dalam 1 minggu, minggu ke2 dan seterusnya income akan masuk sendiri walaupun tak promote dah."


Thanks,
Iffat Salleh, CP



Testimoni #2

"Thumbs up untuk NiagaFB...

Sistem affiliate ini memang lain dari yang lain. Apa yang terjadi dari system ini ialah...penaja atau orang yang memperkenalkan ebook ini kepada pembeli baru akan membantu anda mendapatkan jualan niaga fb juga...ada yang bina group/team sendiri seperti saya untuk pastikan yang pembeli baru dapat belajar dan buat duit dengan niaga fb...ini suatu perkembangan baik dalam dunia affilaite di mana sebelum ini hanya ada penjual dan pembeli satu hala sahaja..akan tetapi dengan niaga fb, penjual akan bantu pembeli mendapatkan jualan...sistem bantu-membantu ini memang baik dan haruslah diteruskan..Syabas NiagaFB "




Muhammad Faiz Mostaman



Apa anda tunggu lagi ?

Cubalah untuk menjana income tambahan anda sekarang !
 
Top