Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

asmuie

freshman
Joined
Jul 12, 2015
Messages
19
Points
3
Age
30
setakat ni dalam Malaysia, zalora ade buat affiliate..tpi paling mengutungkan tu tak surelah..tempat lain tak tahu,setakat ni nmpak macam kalau tolong promote ebook pun nampak macam ok..
 

shuib

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Points
3
Untuk produk digital boleh cuba kat Ashadee
Saja nak try local punya barang. Balik-balik kalau affiliate amazon, clickbank, cj, etc. Kalau ada yang buat full time income promote affiliate local mohon share ye.
 

Saudagar Johor

freshman
Joined
Jan 26, 2015
Messages
26
Points
3
Saja nak try local punya barang. Balik-balik kalau affiliate amazon, clickbank, cj, etc. Kalau ada yang buat full time income promote affiliate local mohon share ye.
Definisi untung berbeza mengikut individu.

Ada yang define untung dengan setiap produk affiliate net profit RM 50 dan ke atas - tetapi susah nak menjual / close deal.
Ada yang define untung dengan setiap produk affiliate net profit RM 20 dan ke bawah - produk senang jual dan ada repeat sales / recurring sales.

Bro seo_nerd cari untung yang mana satu?
 

Emperor55

junior
Joined
Aug 15, 2015
Messages
64
Points
8
Age
32
Saya ada satu program yang bagus dan memang ianya bayar kita.

Anda boleh cubanya.

Tapi baru2 ini. Server mereka menghadapi masalah. Hingga menyebabkan kegusaran di kalangan ahlinya.
Saya pun risau juga. hahaha. Tapi tetap bersabar dan bertawakal.

Mungkin lain kali sajalah. Hahaha.
 

coolming87

freshman
Joined
Aug 28, 2015
Messages
1
Points
1
Memperkenalkan anda EBOOKMALLS! Laman yang jual Ebook dan mempunyai sistem komisyen yang lumayan!
Ebookmalls (Globmex Marketing S/B) ada berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Legal~

Komisyen bersistem Matrix 5x7level
Setiap orang cuma perlu taja 5 orang saja,

level 1~5orang×5bonus=25 USD
level 2~25orang×8bonus=200 USD
level 3~125人×24=3,000 USD
level 4~625人×24=15,000 USD
level 5~3125人×40=1,25,000 USD
level 6~15625人×80=1,250,000 USD
level 7~78125人×160=12,500,000 USD

Taja 5 orang saja boleh dapat 12,500,000USD??!! BETUL!! Itu panggil kuasa rangkaian TEAMWORK!
Selain komisyen, ada hadiah lumayan seperti iphone6, macbook, beg bernama bagi yang mencapai target!!
Jadi member Ebookmalls cuma perlu RM38(USD10) saja..

Maklumat Lanjut sila ADD FRIEND
wechat: Lkm3787
facebook: Steven Cool (pm "Ebookmalls Details")

Tidak terlambat bagi yang lambat masuk; tetapi terlambat bagi yang tidak berani cuba dan masih berada di asalan.
 

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
better cari program affiliate yang buat bayaran kepada agen mengikut sistem... contoh boleh lihat ashadee.com dan klikjer.com
 

arie-tpg

junior
Joined
Jan 22, 2015
Messages
148
Points
18
better cari program affiliate yang buat bayaran kepada agen mengikut sistem... contoh boleh lihat ashadee.com dan klikjer.com
Ini memang dua jenama yang boleh percaya.
Dapat bayaran betul-betul masuk dalam akaun bank.
Talak tipu punya.

Dimiliki oleh antara 2 pioneer internet marketer peringkat
local.
 

arie-tpg

junior
Joined
Jan 22, 2015
Messages
148
Points
18
Setuju dengan pandangan kedua-dua nie...so boleh cuba ye...
Betul..betul...betul..
Dah tentu boleh cuba. Biar meriah lagi industri affiliate
tanah air.
 

miraminrus

freshman
Joined
Sep 12, 2015
Messages
1
Points
1
Age
26
xpe ke kalau kite bg ic smua tu? sy br bljar lg. sy nk thu jugak mklumat dr sspa yg pernah join.
 

nikmerchant

Newbie
Joined
Nov 28, 2008
Messages
86
Points
6
Age
38
kalau dapat tahu lebih banyak affiliate marketplace kat Malaysia ni lagi bagus. Otai2 share kalau ada lagi
 

wrc1010

freshman
Joined
Apr 29, 2008
Messages
36
Points
8
Kalau saya promote amazon and setipa bulan ada RM2000-RM4000 dan amazon bayar dekat saya punya US bank dan saya transfer ke bank saya di malaysia tapi bank akan tanya tak dan saya kena bayar tax tak?

Saya tak faham sesiapa yang buat online busines, dia orang macam mana boleh bawa masuk duit dari luar negara tanpa masalah.
 
Last edited:
Top