Apa Pendapat Anda Memiliki Akaun Adsense Lebih Dari Satu

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16
Salam.

sy nak tanya pendapata anda tentang
memiliki akaun adsense lebih dari satu..

walaupon saya tahu ada beberapa cara
untuk mengelak google dari mengesan kita
memiliki akaun lebih tapi sy keberatan
nak bukak lagi satu.. disebabkan google
tak bg.

Pendapat anda semua amat sy perlukan
untuk mengelak kan diri saya dari rasa was-
was tentang sumber pendapatan dan sebagainya


Thanks
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
hmmmm.... susah jugak nak bagi pendapat sebab saya baru ada 1 acc sahaja.. mungkin otai-otai bolehlah share :D
 

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
Pada pendapat saya la yang pernah kena ban 2 kali ni,
elok ada akaun lebih dari satu. Kalau yakin cara kita bersih
sekali pun, elok ada 2 akaun. Satu akaun tu khas untuk
standby aje, manala tau satu lagi akaun yg aktif tu terkena
ban..
 

nqfaq

freshman
Joined
Jun 26, 2007
Messages
292
Points
16
utk standby, yg lain akuan sama tapi passive, ni yg aktif ni pon akaun org rumah dan akaun sendiri,
 

duitbanyak123

freshman
Joined
Jan 30, 2010
Messages
40
Points
0
bukak je account banyak2..cpt skt dapat income..

-------------------------------------------------------------------------
klu nak jana pendapatan lagi tinggi buat lah dengn cara blackhat. bli lah video ngn sya hanya 50 ringgit je..berminat..add ym saya >> [email protected] cepat tempat terhad je..
 
Top