Apa Orang Malaysia Suka Beli Di Internet?

cienimas

freshman
Joined
Apr 15, 2015
Messages
18
Points
1
niche yg hot skarang - produk kecantikan & kesihatan
 

rezieyna

freshman
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Points
1
Try nak jual kasut kat internet tpi bile survey kat luar harga lagi murah..hu3
 

Saudagar Johor

freshman
Joined
Jan 26, 2015
Messages
26
Points
3
Saya ni dah dekat 2 tahun buat Internet Marketing. Kira pengalaman tu ok jg la. Pernah buat mcm2 dah, jual e-book, jual forex, jual barangan kesihatan. Cuma slalu target market kat US.

Kalau kaya tu tak jg la. saya pun masi belajar mcm kawan2 dekat forum ni. Nak tanya pendapat,

Apa yang orang Malaysia suka beli di internet? Saya blur sikit pasal nak target org Malaysia ni..

Sila bagi pendapat..


Barangan kesihatan pun antara niche yang laku di internet. Orang Malaysia pun suka pada produk kesihatan.

Sebagai contoh:

Menghilangkan jerawat
Menghilangkan berat badan
Memutihkan kulit
Memberikan tenaga sepanjang hari

Tuan Badabale dah pernah menjual barangan kesihatan kenapa tak fokus pada penjualan produk kesihatan?

Produk kesihatan selalunya akan mendapat repeat sales daripada returning customers sebabnya kalau krim pencerahan dah habis Tuan Badabale boleh follow up balik dengan customer yang dah pernah beli untuk terus dapatkan krim tersebut dari Tuan.
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Produk seks memang antara produk paling laris dan kegilaan di internet
 

Joan Lennon

freshman
Joined
May 26, 2013
Messages
31
Points
8
Tudung, buku, phone, produk kecantikan, treadmill pun beli.

Kalo ada jual lengkuas online pun, nak beli jgk. Jimat masa n tenaga..
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
produk seks merupakan produk evergreen dalam pasaran Malaysia sentiasa mendapat permintaan
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
526
Points
28
produk seks merupakan produk evergreen dalam pasaran Malaysia sentiasa mendapat permintaan
Yang membelinya tu..yang bujang ke dh kawin?mesti lelaki je yang beli kan..
 

mohdyazed

freshman
Joined
Sep 26, 2013
Messages
48
Points
8
Yang membelinya tu..yang bujang ke dh kawin?mesti lelaki je yang beli kan..

Memang hot produk nie..tapi perlu berhati-hati takut memudaratkan..
.
ada jgk pmpn yg beli..hadiah untuk lelaki.
.
tapi kalo nak produk lelaki yg dijamin kesahihannya boleh pm sy ye..
.
clinically proven...


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Top