Apa Orang Malaysia Suka Beli Di Internet?

badabale

freshman
Joined
Apr 6, 2011
Messages
36
Points
0
Saya ni dah dekat 2 tahun buat Internet Marketing. Kira pengalaman tu ok jg la. Pernah buat mcm2 dah, jual e-book, jual forex, jual barangan kesihatan. Cuma slalu target market kat US.

Kalau kaya tu tak jg la. saya pun masi belajar mcm kawan2 dekat forum ni. Nak tanya pendapat,

Apa yang orang Malaysia suka beli di internet? Saya blur sikit pasal nak target org Malaysia ni..

Sila bagi pendapat..
 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
Um, orang malaysia suka beli barang2 eletronik kat internet. kot? (kawan aku..)
 

stylo_fiq

freshman
Joined
Mar 24, 2010
Messages
267
Points
0
orang-orang malaysia sekarang dah beli macam2 dah kat internet.
 

xcyber

freshman
Joined
Apr 23, 2011
Messages
15
Points
0
org pempuan la suka beli brg2 mereka kat internet nih
baju,shawal,tudung,perfume dan lain2
 

marc55

freshman
Joined
Apr 25, 2011
Messages
19
Points
0
Saya masih baru dalam business ini. Orang Malaysia banyak barangan online tak? Saya dengar ramai yang masih takut beli online/
 

desa1

Newbie
Joined
Oct 22, 2009
Messages
260
Points
0
barangan IT....
 

paktamduda

freshman
Joined
Jun 10, 2009
Messages
368
Points
16
Orang pompuan paling kuat membeli kat internet ni..

Bini aku selalu sangat beli cadar and tudung kat peniaga facebook..
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
30
Rakyat Malaysia lebih berminat barang2 gajet yang murah la..Nampak begitu...
 
Joined
Nov 14, 2010
Messages
207
Points
0
barang-barang seperti ada di mudah.my
hehe..
jom membudayakan membeli e-book sebagai alternatif buku di pasaran,
galakan membaca :)

caranya : ajar anak-anak kita membeli di internet :) celik IT.
 
Top