Apa masalah Namecheap.com? Tak boleh access site.

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Macam biasa, hampir setiap hari saya akan access namecheap. Semalam baru jer beli 4 domain. Hari ni bukan main excited lagi nak develop site, tetapi hampeh! Namecheap tak boleh diaccess.

Kenapa namecheap x boleh diaccess?
Try korang bukak namecheap dan gtau sini boleh access atau tak.

- Saya try ping pakai cmd, tetapi "Request Times Out".
- Saya juga telah flush dns pakai cmd, clear semua benda pakai ccleaner. Tetapi masih sama.
- Kemudian saya buka pakai pagewash.com dan proxy namun masalah masih sama.
- Tukar-tukar browser pun masih tak berhasil.

Apa masalah sebenarnya ek
Penting sangat ni nak kena access namecheap.
 
Last edited:

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Maaf, problem dah solved! saya contact namecheap support email, diorang gtau yang doorang tengah buat routine maintanence.. Ignore this thread...
 
Top