apa kelebihan ebay

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
nk jual org pun boleh huuhuhuh
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
nk jual org pun boleh huuhuhuh

betul tu ada org jadi jutawan bila dia jual diri sendiri...tp pompuan la...lelaki x pernah dengar lagi....hehehe:rolleyes:
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
jual dara pun boleh.. :)
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
kelebihan?

banyak beb...

ebay adalah satu tempat paling ramai orang buang duit kat situ meskipun time ekonomi meleset... ko tinggal kena offer je brg baik dan kutip duit2 tu semua... amacam, meleleh tak air liur? ngeh2
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
btul2 xkenal maka x cinta
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
income ebay nak sama dah dengan gaji aku.. tu la impak dia stakat ni.

Kelebihan ebay yang terpenting, traffic dia mmg best . Kalau kedai offline dianggap sama seperti rule of thumb no 1 = location,location,location
 
Last edited:

Mr.Awie

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
454
Points
16
saya nak tanya apa kelebihan ebay dan boleh jual pae kt dlm tu???:confused:

Meh sini pakcik pulok yang jawabkan solan cepu gangsa nie. Menatang ebay nie banyak yang kekurangan dari kelebihan. Yang ketara sekali kekurangan ia ialah balance kat dlm paypal ko dah takde angka 0.Dah takde 1 angka atau 2 angka. semuanya dah jejak 4-5 angka dah. Cam sifu dan tongga kata.."0 skittttt.... 9 banyakkkk..." . Apa yang boleh jual? ko boleh jual maruah ko kat situ. apa taknya. kena maki hamun ngan orang yang ko tak kenal kalau barang yg ko jual tak sampai kat diorang....ngeh..ngeh...ngehh...pikir-pikirkan lah...dan selamat beramal....
p/s: oh..yaa,ko boleh gak jual etoyol ko tu kat situ. Takyah lerr ko penat-penat bukak thread nie semata-mata nak tayang siggy ko tu...okkk.
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
Meh sini pakcik pulok yang jawabkan solan cepu gangsa nie. Menatang ebay nie banyak yang kekurangan dari kelebihan. Yang ketara sekali kekurangan ia ialah balance kat dlm paypal ko dah takde angka 0.Dah takde 1 angka atau 2 angka. semuanya dah jejak 4-5 angka dah. Cam sifu dan tongga kata.."0 skittttt.... 9 banyakkkk..." . Apa yang boleh jual? ko boleh jual maruah ko kat situ. apa taknya. kena maki hamun ngan orang yang ko tak kenal kalau barang yg ko jual tak sampai kat diorang....ngeh..ngeh...ngehh...pikir-pikirkan lah...dan selamat beramal....
p/s: oh..yaa,ko boleh gak jual etoyol ko tu kat situ. Takyah lerr ko penat-penat bukak thread nie semata-mata nak tayang siggy ko tu...okkk.

mmm...nie memuji ke mengeji???
cek x faham naaa....
apa yg pntg...rezeki masing2
 
Top