Apa hosting terbaik?

tokio_drift

freshman
Joined
Mar 7, 2009
Messages
58
Points
6
memasing punyo selero...
sepaku ko,jomhosting ko,sempoi ko....
mane2 bleh....

p/s kalo buek autoblog..brp byk plugin tu yg server mampu tampung?
 
Last edited:

safuan

Newbie
Joined
Mar 21, 2008
Messages
179
Points
16
Saya dah 4 tahun rasanya pakai Internet-webhosting.Com. Setakat nie service cepat dan tak pernah rasa kecewa lagi. Belum pernah terfikir nak beralih ke webhosting lain.
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
godaddy pun bagus juga..kejap je dah dapat jawapan..kalau tanya soklan la..bagus punya support
 

KaixerGroup

freshman
Joined
Apr 20, 2008
Messages
144
Points
16
jangan tertarik sangat dengan domain percuma atau apa2 yang lain..

aku pakai mercumaya.net - servis ok je
exabytes pon Ok
 

SoulNecturn

freshman
Joined
Oct 18, 2009
Messages
41
Points
0
ape yang bagus untuk vps saya cari yang unmatered,2gb ram untuk run saya nya game online target saya untuk malaysia
 

webdok

freshman
Joined
Aug 12, 2009
Messages
115
Points
18
SoulNecturn..entah la labu,tpi yg penting connecting ke server mesti la laju..hehehe kang selalu DC marah gamer kang...apa hosting yg bagus ??susah ler...tpi yg aku dh try member punya la kt baitulbytes dgn jomhosting ok...xdo problem bila install script dan guna .htaccess dan php.ini,kt mesrahosting lak ada beberapa problem x semua script buleh install dan beberapa function dia disable..netkl pulak penah menghangat kan ruang forum(service x bagus) ehost yg ni aku lupa apa nama penuh dia ehost ke ehosting??dok ingat tpi owner dia cina...lagi cam xxxx pernah kena ban kerana order form reply email kt customer..dan dituduh sebagai SPAM mail??..pening!!!
 

SoulNecturn

freshman
Joined
Oct 18, 2009
Messages
41
Points
0
terima kasih saya akn cuba cadangan awk tu harap2 ia dapat membantu saya
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
banyak lagi Hosting yg lebih baik drpd Hostgator & Hostmonter di luar sana :)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
banyak lagi Hosting yg lebih baik drpd Hostgator & Hostmonter di luar sana :)

Betul tu. Cuma klu nak guna hosting Malaysia, boleh try DataKL. So far saya guna memang best... no problem :)
 
Top