Antara teknik meledakkan traffik anda ke beribu ribu hit Malaysia

Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Assalamualikum semua saja nak share beberapa method leh boomkan traffik anda dengan beribu hit yang power

ok First sekali anda kena tahu biz anda anda nak target di mana kalau macam saya saya lagi fokus malaysia sebab dia tue terus masuk maybank saya

kalau overseas gdi

ok camnie first of all anda mesti faham traffik Malaysia

mesti kaji apa yang paling hit di Malaysia semua tue anda boleh kaji dengan alexa

Mengikut kajian alexa majoriti rakyat Malaysia sukakan social networking lebih lebih lagi facebook No 1 Malaysia dengan itu anda mesti mempunyai satu akaun facebook

juga selain itu myspace dan friendster

selain social networking web search engine harus ditik beratkan iaitu google dan yahoo kena wajib mahir dalam penggunaan google adwords dan yahoo search marketing

Selain itu didapati rakyat malaysia suka web berita politik
hakikatnya star ,malaysiakini,beritaharian,utusan,hmetro dan harakah meletup

jadi nasihat saya anda mesti berani korban duit untuk sewa di web diatas memang mahal tapi berbaloi kerana traffik dah sedia ada disini

selain itu rakyat malaysia suka berforum
bukan setakat wangcyber tapi di alexa rank cari.com.my adalah forum power juga lowyat pergh dua nie memang amat power then yang lagi best leh iklan free juga situ macam forum lain signature

Selain itu ada banyak teknik tersembunyi macam mana anda dapatkan traffik di web berbayar dengan percuma

itu anda kena kaji satu per satu sama ada guna facebook yang telah ditawarkan di web hit ini atau cara lain

selain itu saya gunakan cara spam untuk iklan TAPI BUKAN SPAM EMAIL

ia adalah spam dengan sms

iklan dengan sms amat berkesan lebih lebih lagi dihantar dalam bentuk pukal dalam kuantiti besar

anda harus ada perisian takpun pun anda kena tahu di mana tempat yang menawarkan sms bulk

kepada berminat nak lebih tips dari saya rajin rajin la chat terus dengan saya dengan facebook dan yahoo messenger

ada banyak lagi cara yang boomkan traffik anda guna web artis guna web politik blog peribadi dan juga blog web otai biz macam irfan khairi

terpulang pada anda nak atau tak nak saja

Lagi saya kongsi cara tersembunyi yang saya gunakan iaitu

hubungi balik customer dan pelanggan lama kita

itu adalah salah satu cara kita dapat sale untuk aap sahaja biz

Semoga anda terus berusaha

antara biz yang mendapat sambutan pengguna yang saya lihat sekrang

Biz MLM atau networking ,biz yang melibatkan produk seks atau berkaitan seks juga produk kesihatan menurunkan berat badan

selamat memboomkan web biz anda
 
Joined
Feb 24, 2009
Messages
107
Likes
0
Points
16
Offline
#6
Good information. Tambah lagi ilmu. Tapi .. aduss.. aku dah jadi hamba kerja 9 to 5. Isshh.. Bila nak dapat financial freedom nih..
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#8
good info mamat penang. memang power laa...

korang kena baca gaya mamat penang laa baru korang bleh faham... titik dan noktah korang kena bubuh sendiri dalam minda... hehehe
 

bagak

freshman
Joined
Mar 19, 2006
Messages
306
Likes
2
Points
18
Offline
#9
memang sesuatu yang bagus info tersebut

rebut peluang adalah yang penting
 

milsum

freshman
Joined
Nov 11, 2008
Messages
256
Likes
0
Points
16
Offline
#12
hehe...nk promot hypro ler nih...bg tips dulu...

pasni jual sistem bulksms plak..
ekekek...
 

along25

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
#14
salam hye, sy orang baru dalam ni, agak panjang gak caranya, ringkaskan leh?
 

zuria

freshman
Joined
Oct 8, 2009
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#16
boleh ke cara sms...tapi kalo tak banyak nombor contact camane? kalo member2 tak suka sangat....lebih baik kasi orang lain jer
 
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#18
apala hang ni matpenang timpa kelam aku baca tips hang sat paham sat dak atu gumana aku nak terer macam hang tarik trefik pi website aku ni aci bulih nak jumpa hang naik feri pulau ketam kita makan pasembog kat skating ring padang kota bulih ka hang ajag aku personal koching ka dak

p/s; ayat di atas adalah teknik bahasa matpenang yg saya cuba tiru, sila betulkan kalau salah...eden orang kodah heheeh
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#20
kalau anda semua nak tahu nak dapat RM10 000 dengan internet modal dia lagi rendah pada start buka meniaga burger

member saya start meniaga burger RM6000 ngan stall adalah untung tunjuk then saya tunjuk saya biz internet modal rendah duit ribu ribu lagi pada dia

sebenarnya internet nie modal second ilmu mau ganas

Terpulang la ada niat nak buat ebook affiliate kejayaan meniaga burger member saya siap beli Myvi Cash tue yang tak tahan
 
Top