Antara affiliate single tier dan affiliate multi-tiers

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
2,030
Points
38
Saya ingin membuat survey, antara affiliate single tier dan affiliate multi-tier, yang mana satukah anda lebih berminat. Sebagai contoh, jika anda ada sebuah affiliate dan ingin melakukan sebagai single tier, anda akan mendapat komisyen RM25. Namun, jika anda suka affiliate multi tier, anda mungkin dapat komisyen RM5 dan 4 layer seterusnya, anda akan mendapat RM25. Yang mana satukah anda lebih suka? Thanks.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
533
Points
43
yang ni cthnyer macam jual software ka.

kalau software tu perlukan bayaran bulanan, selagi customer yang beli
bawah link kiter tu terus membayar, selagi tu kita dapat komisyen kan?

otai mmg selalu saran cari produk macam tu. katanya sekali ketuk berkali2
duit masuk...tapi produk tu kene tip top jugak lah katanyer.

kalau tak sekali org beli dah tak mau da renew kali kedua.
huhu
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
pada pendapat saya.....dah tentulah lebih minat multi-tier......tapi hati2 bila membawa multi-tier

1. ejen lebih gemar merekrut sub ejen berbanding menjual produk.....bukan tak boleh tapi bila semua sibuk merekrut dan menaja akan menghilangkan niat dan matlamat asal berniaga

2. kecenderungan untuk menghampiri money game.
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
533
Points
43
pada pendapat saya.....dah tentulah lebih minat multi-tier......tapi hati2 bila membawa multi-tier

1. ejen lebih gemar merekrut sub ejen berbanding menjual produk.....bukan tak boleh tapi bila semua sibuk merekrut dan menaja akan menghilangkan niat dan matlamat asal berniaga

2. kecenderungan untuk menghampiri money game.
herrk...saya still x faham ape bezanya... +Belajar+
 

Nasya23

freshman
Joined
Oct 13, 2015
Messages
14
Points
3
Age
29
Saya suka affiliate offline.haaa..sebab tak power affiliate online ni, tp teringin nak belaja.saya buat affiliate offline komisen berdasarkan perbelanjaan...siapa je tak berbelanja kan..selagi tu la sy dpt komisen.
 
Top