[announcement] Majlis gathering ebay di JB

big_money

freshman
Joined
Aug 22, 2009
Messages
189
Points
16
hahaha... hebat .. mantap .. masyukkk..
kalau takleh jadi powerseller lagi lepas ni , aku taktau lahh..
hahaha.. abis gath tepat jam 12tgh malam .. hahaha.. :)
semua tools dan ilmu hebat2 belaka.. :)

perghh...bukan mantap lagi bro.. MANTOP!!...NGETOP!!! tool2 dari bro zacky memang power...tak rugi datang gath dr 4pm - 12am..Thanks bro zacky & bro2 yg lain..

p.s - jgn lupa aku pun nak kitab tu satu....;)
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
Terima kasih semua.. especially sifu-sifu yg dtg dari KL, (zacky,qrodat, kitakaya, dilemma) . Jasamu Dikenang...
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
Terima kasih semua.. especially sifu-sifu yg dtg dari KL, (zacky,qrodat, kitakaya, dilemma) . Jasamu Dikenang...

ahahahha mekasih awe sebab ajo aku.. amacam jumpe tak jalan?? huhu ape2 pn MU MENAG HUA3x

P/S per mamat awe nie dari GSR tuko MyV SE tu.. gila babas :rolleyes:
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
Terima kasih kepada sifu2 kita semua :D

wah traders aku kagum ngan ko sebab ko sorang jerk cina. aku respek kat ko la.. ape2 pn nice too meet you.
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
lalalala.. hari yg baru , dgn semangat yg baru.. :)
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
bro gi la tgk kat thread sebelah.. aku bagi testimoni baik pumya utk ko.. ;)

kah3x kekuda lari lintang pukang pasnie abis la sms masuk berpulun2x
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
sedihnya aku... adehla...
jgn la wat camtu .. hahaha

sifu.. jgn la mcm tu.. nanti thread ni x pasal2 bertukar jadi thread bermaaf-maafan dan ucapan selamat hari raya nanti.. :)
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hahahha.. RM1000 adalah sensitif dlm dunia ebay dan dunia adsense..
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
Maaf? Pulang dulu seribu dulu la baru maaf. Cess.. Ini busuk punya orang. :rolleyes:

isk3x tak baik ngumpat2 bulan pose nie huhu :rolleyes:
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
Maaf? Pulang dulu seribu dulu la baru maaf. Cess.. Ini busuk punya orang. :rolleyes:

Entah la bro.. aku pun terkedu gak semalam.. bak kata sifu kekuda Duit seribu ni sensitif kat dunia Ebay dan Adsense..

x kan x boleh lupakan kenangan Manis from Seremban to Jb with Love.. :)

p/s Ebook Ebay Bible tu mendapat sambutan hangat kat thread sebelah la.. ramai yg request download link dari kekuda.. dasyat beb.. ;)
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
Entah la bro.. aku pun terkedu gak semalam.. bak kata sifu kekuda Duit seribu ni sensitif kat dunia Ebay dan Adsense..

x kan x boleh lupakan kenangan Manis from Seremban to Jb with Love.. :)

p/s Ebook Ebay Bible tu mendapat sambutan hangat kat thread sebelah la.. ramai yg request download link dari kekuda.. dasyat beb.. ;)

hahha pas nie bro kekuda jadi penjual ebook tersohor la kui3x
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sedihnya aku... adehla...
jgn la wat camtu .. hahaha

heheh sifu besar yg merendah diri. bro nk tanya. aku skali pandang ko ada iras2 adwanigalery pun ada. sedara ek apa?
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
heheh sifu besar yg merendah diri. bro nk tanya. aku skali pandang ko ada iras2 adwanigalery pun ada. sedara ek apa?

isk jgn nanti kekuda merajuk lak kang huhu
 
Top