[announcement] Majlis gathering ebay di JB

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
TERKINI
Tempat : Restoran Aliff , Taman Suria
Masa : 4 ptg ( kita berbuka bersama, tak semestinya buka pose kat sini kan ? leh pi tempat lain apa.. wakakkakaka
Pakaian : Baju batik / seluar slack hitam

wow, baju batik n seluar dah mcm vvip punya perjumpaan dah ni.. masing2 nanti dah mcm dato2 n Tan Sri pulak.. :D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
wow, baju batik n seluar dah mcm vvip punya perjumpaan dah ni.. masing2 nanti dah mcm dato2 n Tan Sri pulak.. :D

hahaha.. kita tgk saper yg pakai nanti..
leh kita ketawa .. :)
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
yay! saya dah da kt JB. jumpa esok..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
TERKINI
Tempat : Restoran Aliff , Taman Suria
Masa : 4 ptg ( kita berbuka bersama, tak semestinya buka pose kat sini kan ? leh pi tempat lain apa.. wakakkakaka
Pakaian : Baju batik / seluar slack hitam

bwk bj melayu skali. kita tarawih berjamaah. kekuda akan jd imam.
 

Traders

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
533
Points
16
TERKINI
Tempat : Restoran Aliff , Taman Suria
Masa : 4 ptg ( kita berbuka bersama, tak semestinya buka pose kat sini kan ? leh pi tempat lain apa.. wakakkakaka
Pakaian : Baju batik / seluar slack hitam

Haha... Baju batik beb... :D Restoran Aliff tu kat mana? Jauh ke dari City Square ke sana bro?
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
dekat bebetul ngan pertonas tu seberang kalo korang tau mutiara motorsports tu ha die sebelum tu mmg die punye kedai beso signboard die kalo ke kote belah kiri kalo nak ngale ke City square kat belah kanan die bebetul kat maybank tmn suria senang sikit la kalo sape2 yg nak belanje berbuke esk.. whahahahahhaha
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
Taman Suria ni kat AYer Hitam ke? Ada nama jalan apa2 tak depan restoran Aliff tu?

ayoyo nie mesti tak rujuk kat first page nie cube ko nengok bebetul. :rolleyes:
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
macamana pun aku cuba gak tuk join korang esok..
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
macamana pun aku cuba gak tuk join korang esok..

takde2 aku nak ko turun gak ehehehe kalo ko turun leh aku nengok store ko. hua3x
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
takde2 aku nak ko turun gak ehehehe kalo ko turun leh aku nengok store ko. hua3x

nak tengok store aku nak wat pe..(aku ni tahap newbie lg)
aku mana ada store lagi akaun aku yg ada store tu dh kene suspen..
pas raya baru start mengganas balik.. hehe..
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
nak tengok store aku nak wat pe..(aku ni tahap newbie lg)
aku mana ada store lagi akaun aku yg ada store tu dh kene suspen..
pas raya baru start mengganas balik.. hehe..

tak kire aku nak cop gak si awe kuda ngan ko ekekeekkeke
 

saudagarmaya

freshman
Joined
Dec 26, 2005
Messages
192
Points
16
ayoyo nie mesti tak rujuk kat first page nie cube ko nengok bebetul. :rolleyes:
A'ah...mislooked ler..dah bookmark ketengah thread tak terfikir lak nak tengok balik 1st page yg dah baca seblom ni....alih2 nampak bro kekuda highlight venue baru tu, so try cari kat google Map, hanya Taman Suria Ayer Hitam saja yg keluar....
 

Traders

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
533
Points
16
Dah google maps... Jauh gak tempat tu dari City Square... Kurang2 dekat 5-6KM... hahaha
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36




dari kiri duduk: sifu zacky, awe 9, qrodat, traders
berdiri: zul, egodevils, dilemma, big_money



kekuda sedang mengajar sifu zacky..

kami masih menuntut lagi.. start 4pm di jangka tamat jam 1am.. hehe..
 
Last edited:

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
tak tahan tengok kitab besar atas meja tue..one of the silibus ke tue..? :D
 

Traders

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
533
Points
16
11pm balik dan baru jer sampai... Masih gathering ke skrg? Dah 12.29am ni... huhuhu...
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hahaha... hebat .. mantap .. masyukkk..
kalau takleh jadi powerseller lagi lepas ni , aku taktau lahh..
hahaha.. abis gath tepat jam 12tgh malam .. hahaha.. :)
semua tools dan ilmu hebat2 belaka.. :)
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
hahaha... hebat .. mantap .. masyukkk..
kalau takleh jadi powerseller lagi lepas ni , aku taktau lahh..
hahaha.. abis gath tepat jam 12tgh malam .. hahaha.. :)
semua tools dan ilmu hebat2 belaka.. :)

weh ebook ko tu jgn lupe k huhu
 
Top