[announcement] Majlis gathering ebay di JB

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

waktu kompom : 29/12/2009 @ 4pm

tempat : restoran aliff, taman suria , JB. (berhadapan petronas tebrau 2, kalau ikot highway utara selatan , terus je sampai nampak petronas tebrau 2 )






dari kiri duduk: sifu zacky, awe 9, qrodat, traders
berdiri: zul, egodevils, dilemma, big_money



kekuda sedang mengajar sifu zacky..

kami masih menuntut lagi.. start 4pm di jangka tamat jam 1am.. hehe..
peserta:

1. kuda2
2. traders
3. awe 9
4. egodevils
5. Kitakaya
6. zacky
7. dilemma
8. Qrodat
9, Kallam
10.big_money
11.abg Zul
12.danga_bay

DLL.

SELESAI DGN JAYANYA!!!
 
Last edited:

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
yeah.. mari dtg JB..
boleh jalan2 dan berbuka puasa diJB ..
bandar yg indah .. :)
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Adehhh... pakkal jer aku ni bukan eBayer (buta eBay). Kalau tak, mau jugak lepak sekali... huhuhuhu

ala.. lepak aje la..
kalau buta nanti.. leh beli cermin mata baru .. :)
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
sy pn bkn ebay player..tp hanya newbie..kalau tak, mmg dah join sekaki.

bukan player je penonton pun bleh hadir la bro.. huhu.. mcm la aku ni tuan rumah.. kene tnye tuan rumah klu nk dtg..hehe
 

ahmadnaim

freshman
Joined
Dec 22, 2007
Messages
174
Points
16
Age
35
YB Syed Zacky tu penaung ebayer MYR rupenye ingat kan sifu lan ke xpun bro Noorizam Shah
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
Adehhh... pakkal jer aku ni bukan eBayer (buta eBay). Kalau tak, mau jugak lepak sekali... huhuhuhu

bro, kalau berminat di jemput dtg. kami semua di sana, semua newbie yg mencari ilmu..

sy pn bkn ebay player..tp hanya newbie..kalau tak, mmg dah join sekaki.

bro, kalau berminat di jemput dtg. kami semua di sana, semua newbie yg mencari ilmu..

ni mst dewa2 ebay akan turun..gempak2..

xla dewa sgt. semua newbie yg akan dtg,,

YB Syed Zacky tu penaung ebayer MYR rupenye ingat kan sifu lan ke xpun bro Noorizam Shah

Syed zacky-alUSD tu seorang yg murah hati. bg ilmu tanpa bayaran.

ni penaung percuma.. :)

ya.. saya sokong!


jemput dtg di johor. 31 / 8 tu cuti umum. so, xde masalah untuk yg jauh2 dtg.;)
 

pheyz

Senior
Joined
Dec 12, 2007
Messages
964
Points
18
aku tlg upkan jgk....
rugi tak join nih..org nk bg ilmu free jer nih..:D

tp johor jauh sgt..kalau buat kt KB konfom aku datang :p
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
aku tlg upkan jgk....
rugi tak join nih..org nk bg ilmu free jer nih..:D

tp johor jauh sgt..kalau buat kt KB konfom aku datang :p

ekekek,..kelantan ado cikgu dah boh, khairilz, kasyidi..

p/s : bro phyez adalah designer banner bagi blog saya, tq
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
ada pe yg best kt Jb bleh jalan2 kat sana gath?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
up lagi....
 
Top