Anda Terpaksa RUGI RM350 Jika Abaikan BONUS Ini

Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#1
Update Terkini 13/10/2014:
BONUS Terbaru untuk produk terhangat FB Viralism boleh download kat sini:
http://jomview.com/bonus-fb-viralism/
=================

Update Terkini 13/05/2013:
Pertukaran bonus dan kesemuanya masih lagi available
Baiklah saya tidak mahu berceloteh panjang, terus kepada tujuan Thread Ini dibuka

Berikut saya senaraikan 5 BONUS bernilai lebih dari
RM350 jika anda membeli salah satu dari 4 Produk di
bawah ini melalui link saya:

1. Lubuk Design >> http://www.lubukdesign.my/hop.php?ref=cyberzul
2. Minisite Mudah >> http://www.minisitemudah.com/hop.php?ref=cyberzul
3. Video Kursus Affiliate >> http://www.pakejaffiliate.com/hop.php?ref=cyberzul
4. Pakar SMS >> http://www.pakarsms.com/hop.php?ref=cyberzul



1. BONUS PERTAMA: "Produk MudahEcover"
(TERHAD Untuk 10 orang yang terawal sahaja!)

Produk terbaik yang masih saya jual hingga sekarang
“software online termudah untuk buat ecover tanpa guna photoshop”.

Harga pasaran RM67 (Termasuk 9 BONUS). Rujuk laman berikut untuk lihat
KePOWERAN dan maklumat lanjut produk ini >> http://mudahecover.com


2. BONUS KEDUA: Skrip PHP Sistem Membership Lite .
(TERHAD Untuk 10 orang yang terawal sahaja!)

(Kat Malaysia ni masih belum ramai usahawan internet yang buat laman web keahlian,
dengan memiliki skrip ini anda mampu menjadi pelopor dan menjana keuntungan jika kena dengan caranya).
Harga pasaran RM80. Lihat laman berikut untuk maklumat lanjut.
Anda pasti TERUJA! http://jomshare.com/sistemkeahlian/


3. BONUS KETIGA: Pemasangan1 Theme + 1 Plugin Blog WordPress
(TERHAD Untuk 10 orang yang terawal sahaja!)

Theme dan plugin ini sangat membantu kalau anda nak buat blog video dengan cepat
dan pantas menggunakan platform wordpress macam blog kawan saya ni >> http://videodakwah.com/ .

Maklumat theme boleh baca dan ushar kat link berikut: http://www.jvzoo.com/c/3601/12891
Ushar je tau,jangan beli sebab saya boleh pasangkan di blog anda PERCUMA!
(Kenapa perlu bayar lebih jika boleh berjimat, betul tak?)


4. BONUS KEEMPAT: Akses PERCUMA Software Online Khas

Boleh gunakan software ni untuk buat banner statik dengan cepat dan mudah.
(TERHAD untuk 10 orang yang terawal sahaja!)

Saya akan beri anda gunakan username dan password akaun saya untuk akses software
ni bila-bila masa yang anda mahu (yang penting ada line internet)


5. BONUS KELIMA: 5 Koleksi Surat Jualan Simple Tapi Power
(Terhad untuk 10 orang yang terawal sahaja!).


Hanya perlu edit sedikit sahaja untuk sesuaikan dengan produk yang anda ingin jual. Koleksi ini saya beri dalam 2 versi iaitu versi template minisite dan microsoft word. Mudah untuk edit ikut keselesaan dan boleh juga dijadikan sebagai rujukan.

Untuk maklumat lanjut sila baca di link berikut >> http://bisneszul.com/suratjualan/



CARA MUDAH NAK DAPATKAN BONUS:

1. Beli melalui salah satu dari link berikut

a. Lubuk Design >> http://www.lubukdesign.my/hop.php?ref=cyberzul
b. Minisite Mudah >> http://www.minisitemudah.com/hop.php?ref=cyberzul
c. Video Kursus Affiliate >> http://www.pakejaffiliate.com/hop.php?ref=cyberzul
d. Pakar SMS >> http://www.pakarsms.com/hop.php?ref=cyberzul


2. Kemudian hubungi saya / PM facebook saya untuk respon yang segera
>> https://www.facebook.com/cyberzul Gunakan format berikut :

Salam hormat ustaz, saya [Nama Anda] telah melakukan
pembelian [Nama Produk] melalui link affiliate
Ustaz Zul , justeru saya LAYAK memiliki kesemua BONUS
seperti yang telah dijanjikan.

Berikut pula adalah bukti transaksi pembayaran saya:

[Sertakan Maklumat Pembayaran]

3. Seterusnya Tunggu BONUS. Saya akan cuba beri secepat mungkin
selepas dapat pengesahan dari pemilik produk terlebih dahulu


Tawaran BONUS SAH SEHINGGA
KUOTA Penuh atau bila-bila masa je
saya rasa nak TUTUP...

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!

Terima Kasih Kerana Sudi Baca

p/s: Anda tak perlu bimbang sebab semua BONUS mmg dah
ada, lengkap dan sedia untuk diberikan..Bukannya BONUS
separuh siap atau BONUS yang belum ada lagi

"No need to worry but you must hurry"
 

Attachments

Last edited:
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#4
Update terkini: Hanya BONUS 1 hingga 4 sahaja lagi yang
masih ada..BONUS 5 dah HABIS :)
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#5
Tawaran BONUS akan berakhir pada hari ini 31/10/2012 dapatkan segera sblm terlewat..=)
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#7
Tawaran sudah berakhir pada 31.10.2012 yang lepas

Kalau saya lanjutkan tawaran BONUS ni ada tak yang BERMINAT?

Boleh tinggalkan komen kt sini :D

Terima Kasih
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#9
Bump percuma untuk TT. Tapi masih valid ke bonus tu? :)
Terima kasih sbb tolong bump [bring up my post] ;) jasamu dikenang

Kalau ramai yang berminat dan terlepas pandang tawaran ni
saya ingat nk buka semula..

Tapi kalau takde sya tamatkan je hehe
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#11
Update Terbaru: Tawaran BONUS INI SAH SEHINGGA
KUOTA Penuh atau bila-bila masa je saya rasa nak
TUTUP...

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!
Miliki 4 BONUS bernilai lebih dari RM350 PERCUMA
Caranya anda beli salah satu dari 5 Produk di bawah ini melalui link saya:

1. Lubuk Design >> http://www.lubukdesign.my/hop.php?ref=cyberzul
2. Minisite Mudah >> http://www.minisitemudah.com/hop.php?ref=cyberzul
3. Fesbuk Manager >> http://www.fesbukmanager.com/hop.php?ref=cyberzul
4. Pakar FaceBook >> http://davidjo.jomniaga.com/go/cyberzul/
5. Pakej Bisnes Autoresponder >> http://emelmatik.com/bisnes/hop.php?ref=cyberzul


Saya masih mencari 10 orang yang BERTUAH..adakah anda orangnya?
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#12
Bump khas pada tahun ini

Update Terkini 22/02/2013:
1. Kesemua bonus masih lagi available

Miliki 4 BONUS bernilai lebih dari RM350 PERCUMA
Caranya anda beli salah satu dari 5 Produk di bawah ini melalui link saya:

1. Lubuk Design >> http://www.lubukdesign.my/hop.php?ref=cyberzul
2. Minisite Mudah >> http://www.minisitemudah.com/hop.php?ref=cyberzul
3. Pakar Emel Marketing >> http://www.pakaremel.com/hop.php?ref=cyberzul
4. Pakar FaceBook >> http://davidjo.jomniaga.com/go/cyberzul/
5. WP2MS >> http://wp2ms.com/hop.php?ref=cyberzul


2. Jemputan JV Khas

S
aya akan beri komisyen 70% kepada mereka yang sudi promosi produk saya..Jangan bimbang atau risau berlakunya masalah komisyen tidak dibayar atau lambat bayar..Produk ini diuruskan oleh jomniaga..

Kepada yang sudi dan berminat boleh klik link di bawah ini kemudian pilih untuk promosikan produk berikut :
"Koleksi 5 Surat Jualan Simple Tapi Power"

>> http://cyberzul.jomniaga.com/affiliates
 
Last edited:
Top