Anda Tahu Melabur Silver Fizikal Di Malaysia + Teknik Tukar Ganda?

Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,003
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Mungkin anda pernah mendengar tentang Panduan Melabur Silver Fizikal Di Malaysia + Teknik Tukar Ganda. Rata-rata di kalangan kita mungkin sudah maklum, tapi tidak mengetahuinya dengan tepat. Sebagai memudahkan pemahaman, saya cuba simpulkan sebagaimana berikut :

Adakah Anda Masih Tercari-Cari Ilmu Melabur Dengan Silver, Tapi Tak Pernah Jumpa Di Malaysia Ini? Usah Kecewa Lagi! Kini Anda Bakal Didedahkan Segala Rahsia Berkenaan Ilmu Pelaburan Silver Ini..

Kenapa saya cuba mengetengahkan istilah ni kali ni? Oh, ada sebabnya. Istilah ni sebenarnya banyak digunakan dalam bidang Pelaburan Silver. Ok, saya berikan satu contoh cerita yang boleh dikaitkan dengan istilah ni, supaya anda nampak dengan lebih jelas:

Alkisahnya Semua sedia orang maklum, bahawa kenaikan tahunan harga silver adalah melebihi 1.6 kali ganda kenaikan harga emas iaitu 39% berbanding dengan emas, iaitu hanya 24% sebab itulah anda perlu baca apa yang saya sampaikan..

FAKTA: Silver Adalah Emas Masa Depan!

Selama 10 tahun, emas dan silver mengalami trend menaik. Emas telah meningkat lebih kurang 448% manakala perak lebih 737% sejak 2002. Ini bermakna, peratusan kenaikan perak adalah 1.6X lebih laju daripada kenaikan harga emas!

Betapa besarnya potensi pelaburan silver. Tetapi perkara ini tidak didedahkan dengan meluas kepada umum. Mereka yang tahu hanya diamkan diri kerana tak nak orang lain tahu. Tapi saya tak kisah maklumkan kepada anda. Saya mahu anda tahu berita yang cukup best ini.

Saya yakin, anda kini pasti sudah tak sabar untuk mulakan pelaburan silver. Adakah selepas ini, anda ingin bergegas mencari silver dengan segera?

Jadi, saya boleh simpulkan bahawa Melabur Silver Fizikal Di Malaysia + Teknik Tukar Ganda ini adalah Isi yang terkandung dalam ebook Panduan Pelaburan Silver bermula dari asas sehingga ke peringkat advanced. Ebook ini amat sesuai untuk setiap orang yang ingin terlibat dengan pelaburan silver sama ada baru nak mula atau dah mula tapi belum untung cukup besar.

Ebook Panduan Pelaburan Silver yang terdapat ini merupakan satu-satunya ebook yang membincangkan tentang ‘pelaburan silver’. Malah, ebook ini adalah panduan paling lengkap yang dapat membantu anda membina kekayaan dengan silver. .

Dan apa kaitannya dengan kita? Baiklah, saya cuba buat satu ringkasan kaitan Melabur Silver Fizikaal Di Malaysia + Teknik Tukar Ganda yang perlu kita ambil tahu :

PELABURAN = DUIT$$$

Anda tanyalah sesiapapun. Mereka yang terlibat dalam aktiviti pelaburan adalah kerana ingin wang lebihan BEKERJA LEBIH KERAS untuk mereka. ANDA mahu wang pelaburan anda untuk..

1. Simpanan di hari tua – Usia anda makin lanjut. Bukan makin muda. Jadi, untuk menjamin masa tua anda nanti, anda perlu membuat simpanan. Tetapi, disebabkan anda mempunyai hutang. Anda gunakan duit simpanan untuk membayar hutang. Lama-kelamaan, duit simpanan anda semakin susut. Disebabkan duit simpanan anda hampir habis, anda join pula skim cepat kaya. Hasilnya anda muflis.

2. Beli hartanah – Anda memang perlukan duit untuk beli hartanah. Sekurang-kurangnya, anda harus sediakan RM 5000 untuk bayar deposit hartanah. Walaubagaimanapun, impian anda untuk memiliki hartanah tak kan tercapai. Sebabnya, anda tak ada duit simpanan. Tambah-tambah anda mempunyai banyak hutang. Buat loan untuk beli hartanah? Bermaksud hutang anda semakin bertambah!

3. Belanja kahwin – Perbelanjaan kahwin sekarang ni makin mahal. Nak memetik bunga di taman, sekurang-kurangnya anda kena siapkan 20K. Barulah anda senang duduk. Kalau tak, jangan mimpi anda dapat kahwin dengan gadis pilihan. Tapi, jika duit anda cukup, anda nak buat majlis kahwin yang gilang gemilang macam artis pun boleh!

Semoga perkongsian ini membantu memberikan sedikit info sedikit sebanyak kepada anda. Untuk info lanjut, klik disini => http://pelaburansilver.com
 
Top