Anda Pernah Lihat Web ni? Jutawan-Siber.com

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Ada sesiapa tak pernah jumpa web ni?

Boleh lihat -> Klik Sini

Cuba baca apa yang diperkatakan..adakah ianya benar?
Menarik tapi was-was..
Jumlah transaksi Paypal tidak pernah kena fees..
 

acidrock

freshman
Joined
Dec 3, 2008
Messages
157
Points
16
Ada sesiapa tak pernah jumpa web ni?

Boleh lihat -> Klik Sini

Cuba baca apa yang diperkatakan..adakah ianya benar?
Menarik tapi was-was..
Jumlah transaksi Paypal tidak pernah kena fees..

Ebook lagi ni..... Suh jual ebook la jugak...
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
waa menarik, siap boleh jumpa face-to-face.. kadang2 harga produk yg mahal buat org lagi konfiden, btul kan? hehe
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
hehe..sorry2.. takdelah busy sgt.. tak pernah nampak thread lg satu tu :)
ok..saya bincang dekat thread sanalah..

moderator..tolong delete thread saya.
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
hehe..sorry2.. takdelah busy sgt.. tak pernah nampak thread lg satu tu :)
ok..saya bincang dekat thread sanalah..

moderator..tolong delete thread saya.
 
Top