Anda perlu Software ini! Sila tengok video demo dan BONUS jika beli dari link saya

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#1
Salam dan selamat sejahtera

Hari ni, saya nak recommend satu product iaitu ramai terlepas pandang kepentingan nya. Kebanyakn org kat sini rata2nya ingin nak berniaga dalam online. Jadi mmg penting bagi kita untuk mengetahui dengan lebih lanjut sapa yang interested dan sapa klik dan berapa ROI setiap kali kita berniaga/beriklan melalui link affiliate atau dari sales page.

Untuk lebih detail ape product saya nak cita ni, lebih baik tengok sales page ini.



Sesiapa yang beli melalui link di atas ni, pastikan anda clear dahulu browser cookie kalu penah melawat sale page tersebut. Dan pembeli yang beli dari link affiliate saya diatas, akan layak terima Bonus ini:

1) ThriveThemes (bernilai 97USD)
2) Stakk plugin (bernilai 67USD)

Bagi yang tau pasal software2 macam ni akan tahu berape caj yg dikenakan. Jauh lebih mahal. Sila amik kesempatan ini dimana harga runtuh still available.

Selepas beli, berikan detail pembayaran anda.
PM SAYA.
 
Last edited:

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#2
Thanks MOD. Bump. Price Early Bird hanya tinggal 12 jam je lagi. Saya rasa 12pm atau 1pm will closed. Harga akan jauh naik. Better grab while masih murah.

Pendapat saya mengenai tracking, kalu kita tak track betul2 funnel kita, kita tak akan tahu campaign mana yg betul2 convert dan link mana yang hasilkan paling banyak conversion dan source of trafic. Oleh tue. Saya beharap pihak tuan dapat amik peluang sebelum harga dinaikan kepada harga sebenar.

KLIK banner untuk tengok demo video

 
Last edited:

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#3
Final : Offer dah nak close. Anda mungkin xjumpa lagi price mcm ni untuk app ni.


[video=youtube;VJ4vFK9NEcY]https://www.youtube.com/watch?v=VJ4vFK9NEcY[/video]




Sesiapa yang beli melalui link aff saya ni, pastikan anda clear dahulu browser cookie kalu penah melawat sale page tersebut dan yang beli dari link affiliate saya, akan layak terima Bonus ini:

1) ThriveThemes (bernilai 97USD)
2) Stakk plugin (bernilai 67USD)

Bagi yang tau pasal software2 macam ni akan tahu berape caj yg dikenakan. Jauh lebih mahal. Sila amik kesempatan ini dimana harga runtuh still available.

Selepas beli, berikan detail pembayaran anda.
PM SAYA.
 
Top