Anda letih mengadap computer...layan kartun nih....

belanak

freshman
Joined
Jul 2, 2011
Messages
24
Likes
0
Points
0
Offline
#15
kadang-kadang kita harus seimbangkan kehidupan kita...memang lawak ler kartun nih...jom layan... minta restu daripada tuan empunya posting tread ni, nak letak kartun ko dalam blog santai aku, leh tak, kalau leh pm ker box aku...
 

belanak

freshman
Joined
Jul 2, 2011
Messages
24
Likes
0
Points
0
Offline
#17
memang menarik dan hati mula tertawan...kadang-kadang hati kita perlukan hiburan dan santai...tahniah...
 
Joined
Jan 25, 2011
Messages
142
Likes
1
Points
18
Offline
#19
Betullah BRO , asyik ngadap komputer je kena rehatkan minda juga kan?
 

belanak

freshman
Joined
Jul 2, 2011
Messages
24
Likes
0
Points
0
Offline
#20
bila stress dah ilang, baru kapla dah ok ckit..leh ler nak buat satu idea baru kat blog...nak update blog...
 
Top