Anda Ada Twitter Follower & Facebook Friends Yang Ramai?

EZ FanPage

Senior
Joined
Jan 29, 2011
Messages
881
Points
0
As'kum,

Saya nak cari sesiapa yang mempunyai ramai follower dan friends terutamanya dari kalangan orang luar Malaysia.

Twitter: 3000 ke atas
Facebook: 3000 ke atas

Bayaran:
RM5 sahaja (Paypal)

Kerja Yang Kena Buat:
Hanya perlu postkan ayat dan link 3 kali sehari (Pagi, Petang & Malam)

Jangkamasa:
Seminggu Sahaja


Notes:
- Hanya untuk 4 orang sahaja
- Saya akan sediakan unik bit.ly URL untuk anda
- Saya akan sediakan perkataan yang perlu dipost/tweet
- Jika berminat PM saya dengan link profile facebook dan twitter


Senarai Nama:
1. WiraSyah (Facebook) - start 28th Feb
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
 
Last edited:

EZ FanPage

Senior
Joined
Jan 29, 2011
Messages
881
Points
0
Waaaa menarik nih saya ada 4000 je frends pesbook boleh ke tuan hehehhehehehehe ;)

4000 friends ke girlfriends?? :) hehe
Bolehh... lagi boleh kalau semua 4000 tu awekssss.

Ada lagi yang berminat?
 

WiraSyah

Newbie
Joined
Nov 25, 2007
Messages
527
Points
18
Salam Pak...

Ane punya lebih 7,000 teman untuk 3 akun FB ane.
6,8++ luar dari Malaysia dan hampir kesemuanya aktif.
Bisa ikut nggak nih?
 

EZ FanPage

Senior
Joined
Jan 29, 2011
Messages
881
Points
0
Salam Pak...

Ane punya lebih 7,000 teman untuk 3 akun FB ane.
6,8++ luar dari Malaysia dan hampir kesemuanya aktif.
Bisa ikut nggak nih?

Bisa dehh..
Facebook aja atau sama twitter?
 

WiraSyah

Newbie
Joined
Nov 25, 2007
Messages
527
Points
18
Masih maen ama FB aja... Kurang ama Twitter... PM me what to do... You can see it today :)
 

Amin Zunaidi

freshman
Joined
Feb 25, 2010
Messages
66
Points
0
boleh join lagi ker..?
saya ada 3 ribu lebih jer friends..
tp jmlah friends prmpuan lbih byak..
ni fb sy search Tuan Muhammad Amin
 

kdhamiri

Newbie
Joined
Dec 6, 2008
Messages
373
Points
18
Age
32
FB 17++
twitter 15++

tambah baru dpt 30++ huhu, boleh ke?
 
Top