Anas-Asarani.com, Hentikan lah Kerja Spamming Awak tu!!

Status
Not open for further replies.
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#1
Saya memang dah bengang ni. Dah 4,5 email kena spam kat budak ni.Kalau
tak sound, ramai pulak yang pepandai masukkan email orang dalam autoresponder sendiri.

Sabar pun ada hadnya.

Zakar panjang ke... pendek ke.... apa nak kisah kalau berfungsi dengan baik. Saya tak kisah nak jual apa pun. Tapi biarlah beretika. Fokus pada orang berminat dengan produk awak tu.

Bukan dengan cara spamming.

Sorry kalau terasa dengan teguran saya ni. Bukan saya yang terkena. Rohaizad, Amirol & ramai lagi yang terkena dengan cara pemasaran macam ni.

Kalau ada newbie lain yang nak guna cara ni. Hentikan lah. Jangan rosakkan nama bisnes korang yang baru nak dibina.

Pemasaran ada etika. Tak kira la forum ke, email ke...

Bukan cara macam ni...



Ini spamming namanya. Walaupun guna autoresponder.

Memasukkan nama & email orang tanpa kebenaran tetap adalah spam!!
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,727
Likes
0
Points
38
Offline
#2
la... memang masukkan ker..?? ke memang ade subcribe agaknyer...
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#5
Erm...

ingat ke ini dari pengguna yang jemput email yang ada dalam adress book
beliau.. kan? Betulkan saya kalau silap....

Jadi disini..

Anas - pemilik web
Amran - Yang invite
Sham - Email sham ada dalam address book Amran...

camtu kan?

cth ini link visitor:

Code:
http://anas-asarani.com/taf100/visitor.php?visitorcode=f2a14de2016cc1fdcc90891d569253ef
camtu ke?
 
Last edited:
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,727
Likes
0
Points
38
Offline
#7
yela.. jgn lah spam2 nie... tak elok... rezeki insyaallah akan dtg jika kita bertawakal setelah berusaha dengan jalan yang betul...
 
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,928
Likes
2
Points
0
Offline
#8
benda macam ni, elok tegur personal dulu...

bila tak dengar juga barulah ke public..

harap delete thread, nanti akan muncul lebih banyak thread sebegini
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#9
Erm...

ingat ke ini dari pengguna yang jemput email yang ada dalam adress book
beliau.. kan? Betulkan saya kalau silap....

Jadi disini..

Anas - pemilik web
Amran - Yang invite
Sham - Email sham ada dalam address book Amran...

camtu kan?
yang invite tu satu hal. Yang add email pun satu. 5 email saya kena. Kalau sekali boleh la pandang sebelah mata untuk unsubcribe.
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#10
yang invite tu satu hal. Yang add email pun satu. 5 email saya kena. Kalau sekali boleh la pandang sebelah mata untuk unsubcribe.
Owh.. faham...saya pun baru semak, ada dalam 4-5 kali
juga tapi dah auto masuk dalam SPAM folder.. patut x perasan..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,727
Likes
0
Points
38
Offline
#12
benda macam ni, elok tegur personal dulu...

bila tak dengar juga barulah ke public..

harap delete thread, nanti akan muncul lebih banyak thread sebegini
yup sokong2.... mungkin dah tegur personel kat emel dah tue.. tue yang kuar kat paper hari nie... hehe...
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#13
Erm...

ingat ke ini dari pengguna yang jemput email yang ada dalam adress book
beliau.. kan? Betulkan saya kalau silap....

Jadi disini..

Anas - pemilik web
Amran - Yang invite
Sham - Email sham ada dalam address book Amran...

camtu kan?

cth ini link visitor:

Code:
http://anas-asarani.com/taf100/visitor.php?visitorcode=f2a14de2016cc1fdcc90891d569253ef
camtu ke?
A'ah bro..Tak silap saya dia gunakan software yang automatik invite mana-mana owner email yang ada dalam list emel si pemberi emel.Contohnya sy isi form subscribe, kemudian dia akan automatik invite sume yg ada dalam friend list saya.
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#14
bukan dengan cara ni kah?

http://www.wangcyber.com/forum/ada-sesiapa-yang-tahu/30068-owner-jualbalik-com.html

kalo tengok dari email penghantar tu dari hostgator punya server.

aku pun kena spam jugak...
abutarifin bin tajul menjemput saudara/i mengunjungi web [laman webnya.]

Mula-mula tengok macam ebook biasa je. Bila
dah baca, memang best gile2!! Rugi rasanya tak tau lebih awal. Percuma je lak tu. Tak rugi apa-apa pun mencuba. Serius!

Jika anda wanita, war-warkan panduan ni kepada suami/abang/rakan anda melalui email.

Terima kasih.

Yang benar,
abutarifin bin tajul
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#15
dari segi produk pun saya tak berapa setuju. berdosa kalau tunjuk kemaluan kat orang.

Apatah lagi disebar sebarkan gambar tu... lagi tambah dosa.

Kita nak cari rezeki halal, jadi haram pulak.

Matlamat tak menghalalkan cara.

tak kisah kalau orang nak kata saya kolot ke apa. Orang sekarang open minded ke apa.
 
Joined
Jan 23, 2008
Messages
1,666
Likes
6
Points
38
Offline
#16
saya pun dah lama dan banyak kali dapat email dia..tapi saya senyap sebab fikir dia agak familiar di WC, tapi, Sham dah siarkan disini, so, saya pun sokonglah
 
Last edited:
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#17
A'ah bro..Tak silap saya dia gunakan software yang automatik invite mana-mana owner email yang ada dalam list emel si pemberi emel.Contohnya sy isi form subscribe, kemudian dia akan automatik invite sume yg ada dalam friend list saya.
bukan yang tu rasanya.

dia guna hostgator email sender daaa...

tu pasal ramai orang yang kenaaa...


from taukey <emel spam>
to kawan <emel aku.com>
date Sun, Nov 22, 2009 at 2:22 AM
subject Anda nak tahu cara besar dan panjangkan zakar?
mailed-by gator884.hostgator.com
email dari server hostgator... ke camner?
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#18
saya pun dah lama dan banyak kali dapat email dia..tapi saya senyap sebab fikir dia agak familiar di WC, tapi, Syam dah siarkan disini, so, saya pun sokonglah
Ramai yang dapat email promo macam ni. Ia menganggu privacy orang lain. apatah benda yang boleh dikategorikan lucah yang melampau.
 
Status
Not open for further replies.
Top