AN tak terima paypal dah??

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Dispute pn sbb slh diorg gak..
tp nk wat cmne..dah tokei AN tak nak bg..
apa leh wat?
haha

klu x caya cuba la buat order 1 brg dekat akaun yg pernah dispute...confirm barang x sampai....huhuhu.
aku punya jam dh 5 bulan x sampai²....
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
35
klu x caya cuba la buat order 1 brg dekat akaun yg pernah dispute...confirm barang x sampai....huhuhu.
aku punya jam dh 5 bulan x sampai²....

5bulan?
kes naya ni...
smpai sekarang pn sggp tgu..
sungguh mulia hati ko..
klu si buah bery tu bace post ko mesti die terharu..kekeke
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
5bulan?
kes naya ni...
smpai sekarang pn sggp tgu..
sungguh mulia hati ko..
klu si buah bery tu bace post ko mesti die terharu..kekeke

nk buat cam ner...kira derma je la.....
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
lalalallalalalal...hari ini hati manyak suka maaaaaaaaaaaaaaaa....

AN dah bagi den pakai paypal...

nak nyanyi sekali lagi...

lalalallalalalalalalalallalal...

Lepas den dun\mb 250 dua hari lepas- you are allowed to use paypal now on.......aduhai...hati manyak sennag woooooooooooo
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
lalalallalalalal...hari ini hati manyak suka maaaaaaaaaaaaaaaa....

AN dah bagi den pakai paypal...

nak nyanyi sekali lagi...

lalalallalalalalalalalallalal...

Lepas den dun\mb 250 dua hari lepas- you are allowed to use paypal now on.......aduhai...hati manyak sennag woooooooooooo

ni email ke dia ke atau dia dgn rela hati bg nih?
 

adyastik

freshman
Joined
Jul 5, 2009
Messages
95
Points
8
Salam semua ni nak minta tolong sape2 yg nak order AN tu saya nak tompang order 3 sport metal watch. Sebab pas ni sy nak cuti dulu jual product AN gara-gara TT. Please sape yg boleh bantu bagi tau yek daaaaaaaaa. MY YM ID adyastik
 
Last edited:

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
Salam semua ni nak minta tolong sape2 yg nak order AN tu saya nak tompang order 3 sport metal watch. Sebab pas ni sy nak cuti dulu jual product AN gara-gara TT. Please sape yg boleh bantu bagi tau yek daaaaaaaaa. MY YM ID adyastik

Dear AN seller...

I can help you...without any charge....sempena bulan Ramadhan yang akan datang... :)
 

nh2

freshman
Joined
Nov 30, 2009
Messages
195
Points
0
Awat yer aku punya payment ke AN selalu reverse, lps tu paypal limit.
Lps mskkan no VCC, tukan pin, paypal restore balik. Dalam 3 or 4 payment mesti ada 1 yg jd gitu. Sampai ler AN angin dgn aku n bg warning, kl jd lagi dia org mintak TT payment plop. Ader saper2 tau awat paypal aku jd gini?? Mcm mana nak elakkan jd mcm ni?? Tolong otai2..
 

Matyahoo

freshman
Joined
Jul 19, 2010
Messages
137
Points
0
AN ni kekadang ok, keadang hampess, kekadang print lawa, kekadang kedekut ink. korang tak de ke dropship yg baek sket?
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
35
Awat yer aku punya payment ke AN selalu reverse, lps tu paypal limit.
Lps mskkan no VCC, tukan pin, paypal restore balik. Dalam 3 or 4 payment mesti ada 1 yg jd gitu. Sampai ler AN angin dgn aku n bg warning, kl jd lagi dia org mintak TT payment plop. Ader saper2 tau awat paypal aku jd gini?? Mcm mana nak elakkan jd mcm ni?? Tolong otai2..

ko dah tny paypal ke lum?
 

4zen

freshman
Joined
Aug 18, 2010
Messages
8
Points
0
Hi semua Selamat Hari Raya , saya ni orang baru nak masuk ebay ni,baru saja buka acc ebay lepas tu sekarang nak cari dropshipper pula jumpa thread ni ,saya tak berapa paham tentang thread AN ni ,maksudnya jika saya register acc baru kat AN tak boleh guna Paypal utk bayar ke? then mesti guna TT ke ? ni betul betul bad news
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
kalo ko baru try AN tuk mousepad bek ko guna dropship malaysia jer...lg tip top teko :)

aku recomend giler kalo pakai dropship successor atau abe mat

Amat2 disokong.. guna dropship malaysia sbg starting sbb range product x besar so ko le fokus pada skill research utk cari niche.. belajar selok2 belok selekoh kat ebay n paypal dulu.. takut ko guna AN nanti ada pape masalah ko lak yg terkejut n kelam kabut nak handle. Paypal ngan ebay ni xder warning. tetiba je ribut. hahaha.. :D Nanti da mahir dan da banyak niche2 hot..baru ko besarkan range product ko guna AN dan barang2 vero... :D Itu pendapat aku lar.. :p
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Hi semua Selamat Hari Raya , saya ni orang baru nak masuk ebay ni,baru saja buka acc ebay lepas tu sekarang nak cari dropshipper pula jumpa thread ni ,saya tak berapa paham tentang thread AN ni ,maksudnya jika saya register acc baru kat AN tak boleh guna Paypal utk bayar ke? then mesti guna TT ke ? ni betul betul bad news

AN acc br rasanye dah tak boleh dah pakai paypal..kn TT. tp ada kouta utk lepas syarat TT utk gn paypal blk..(otai2- kalo salah tlg betolkan) aku tak berapa pasti sbb tak penah buat acc br sejak 2009 lg..
kalo rasa2 AN agak "menyusahkan" try la dropship lain..byk lg dropship lain yg best2, yg mudah dan tak dikenakan fees bulanan..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN!!
 

bboy_im

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
207
Points
16
AN acc br rasanye dah tak boleh dah pakai paypal..kn TT. tp ada kouta utk lepas syarat TT utk gn paypal blk..(otai2- kalo salah tlg betolkan) aku tak berapa pasti sbb tak penah buat acc br sejak 2009 lg..
kalo rasa2 AN agak "menyusahkan" try la dropship lain..byk lg dropship lain yg best2, yg mudah dan tak dikenakan fees bulanan..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN!!

betul la tu, minimum jumlah TT terkumpul 1000usd baru leh pakai paypal.
aku nyer kuota dah cukup & dah bleh pakai paypal..hehe
 

bboy_im

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
207
Points
16
Pastu skali transfer paling kurang kena 200usd.. hahaha... lepas 5 kali da bole pakai paypal.. Nak cepat transfer je terus 1000usd.. :D

ha'ah, nk kurang dari 200 pon takpe, tapi kena fee le..:D
 
Top