AN tak terima paypal dah??

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
aku baru place order. setakat ni lepas. tuan tanah langsung tak lepas ke mcm mana ni?
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
ak pon kena mcm tu..login pagi ni pon still x dapat nak buat bulk order selagi x bank in kan ke AN..org lain x kena ke?
Ko lepas tak page lepas masuk alamat ni?
an.gif


Kat menu belah kiri tu bulk order punya link ko ada lagi?
an2.gif
 

j.jihan

freshman
Joined
Sep 4, 2009
Messages
125
Points
0
Ko lepas tak page lepas masuk alamat ni?
an.gif


Kat menu belah kiri tu bulk order punya link ko ada lagi?
an2.gif

sebelum masuk page tu pon dah x lepas..link bulk order tu still ada lagi..cuma lepas klik link bulk order tu la akan keluar message ni..

Dear all resellers,

2010 Chinese Lunar New Year is coming soon.

Merry Christmas and Happy New Year to all of you. From Feb-09-2010 to Feb-19-2010, it will be Chinese Lunar New Year holidays, no order productions or shipments during these days.
But you can still place your order during these holidays, we will process orders on the base of first come, first-served. Remember to let your buyers know the holiday arrangement, thanks.
Keep in mind, the earlier you placed orders, the earlier your buyers can get theirs.

Copyright images used for some products.

It has come to our attention there is a minority of buyers violating copyright laws in terms of their product designs. We would like to remind you, we takes intellectual property issues very seriously. For those orders we cancelled and refunded, please don't re-order again.

Thanks.

Dear Reseller,

Thank you for using our services.

We would like to advise you, due to rise in PayPal fraudulent transactions, we require all payments from
resellers to be made via bank transfers (T/T payments).
We understand this may cause a certain level of
inconvenience to you, however to eliminate fraudulent activity we are left with no alternative.

For incoming orders in future, we recommend you to prepay into our bank account so production and shipping delays are minimized. For your reference,
we strongly suggest you make a prepayment large enough to cover your normal order total. For example, if you anticipate $20 orders, we propose
you to have an outstanding account balance of $200 or higher with us. You will be able to check your outstanding balance in the “Overview” section of My Account.

For existing orders that have not been shipped out, we require T/T payment for those orders. If you had made payment by PayPal for these orders previously,
we can arrange a reimbursement of these funds to your PayPal account upon receipt of your T/T payment.

Please find our bank details as follows:

Bank Account No: 126-880236-838
Name of the A/C: Poying Trading Limited
Bank Name: HSBC (Hong Kong)
Bank Swift Code: HSBCHKHHHKH
Bank Address:
Telford Gardens EasiService Banking Centre
Shop Unit P16, Blk G, Telford Plaza I
Kowloon Bay, Kowloon
Hong Kong


Once you have completed the T/T payment, we kindly ask you to forward us the receipt by fax or email.

Fax: +852 27727900
Email: [email protected]


Thank you for your attention and understanding.

Poying Trading Ltd.
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
aku dah try lg pagi ni buat order kira2 jam 9.50 pg tadi...masih ok lagi....
aku rasa ni mungkin utk org2 yg pernah dispute AN ataupun untuk mereka yg baru je daftar AN lately....

apa2 pun kita tunggu update drp AN psl benda ni...harap berry tu nak la layan sifu VM kita.....hehehheh
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
x de masalah pun...akaun baru AN aku...
33072599.jpg
 
Last edited:

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
terima kasih worldezam. kita tunggu pulak reply dari si berry.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
x de masalah pun...akaun baru AN aku...
33072599.jpg

sorry kawan² setelah aku tggu 10-15 minit aku buka semula, akaun baru sudah boleh buat bulk order.... aku try dan tiada masalah...akaun nie betul² baru buka dan aku dh wat bulk order...hanya perlu sekali je klik akan dibawa ke bahagian paypal....
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
wahai sekalian pembesar...

patik pun dah kena penangan abang berry yang mabuk limau mandarin sempena raya cina...huwaaaaaa

Sebijik dapat mesej macam yang para pembesar gembar gemburka itu...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
pergh... harap2 si carllys boleh cari teknik black hat AN pulak.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
yup betul ckp sifu, cuba buat akaun baru and akaun paypal baru sekali, lps tu cuba subcribe AN. tgk masih kuar x ayat tu...
sbb akaun baru aku pun x de masalah...
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
memang kena buka...kalo tak, tak merasa la anak aku gi soping every week...hahahah..

Tak menderum la kete aku...tak berasapla dapur aku...hahaha...

sampai begitu sekali yer...hahahah..

tapi konpius gak, kalo akaun baru, nak dapatkan fund tu agak susah gak...tak kena edar kena limit acsess si paypal tu...

Kalo AN buka akaun baru, then pakai akaun paypal yang sma. Ok tak?
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
memang kena buka...kalo tak, tak merasa la anak aku gi soping every week...hahahah..

Tak menderum la kete aku...tak berasapla dapur aku...hahaha...

sampai begitu sekali yer...hahahah..

tapi konpius gak, kalo akaun baru, nak dapatkan fund tu agak susah gak...tak kena edar kena limit acsess si paypal tu...

Kalo AN buka akaun baru, then pakai akaun paypal yang sma. Ok tak?

kena tunggu sifu blackhat optom jwbkan nih...
tak pun pm dia...:p
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
boleh buka akaun paypal yg lain....tp jgn link kan dgn mana² akaun ebay anda, lps tu fund tu send ke akaun paypal khas utk AN sahaja...risiko akses limit pun rendah...tp pasti kan clear cookies sebersih bersihnya...sebelum transfer fund...:)
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
tadi aku baru place order kat AN.. pun takder lagi terjadi masalah ni kat aku.. so, mungkin hanya mereka yang 'terpilih' jer kot yg dpt 'invitation' dari abang berry nih.. ehehhehe
 
Top