Amaran: Hanya Untuk Penyokong Tegar Harimau Malaya SAHAJA!!!

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
Saya baru sahaja mewujudkan fan page untuk kelab penyokong bola sepak Malaysia. Masih tiada nama khusus kelab.

Namun saya mempunyai beberapa perancangan untuk masa hadapan. Antaranya:

- Ingin mewujudkan minda gila-gila terhadap bola sepak Malaysia.

- Memupuk semangan cintakan Skuad Nasional berbanding Luar Negara seperti England etc.

- Mengurangkan kebanggaan rakyat terhadap jersey2 kelab2 England terutamanya seperti Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool etc.

- Mengurangkan permainan MERCUN di stadium setiap kali Skuad Malaysia bermain di Tanah Air. (Untuk apa mercun padahal kita ada Suara untuk menyanyikan lagu2 perang Melayu seperti "semboyan berbunyi". Lagi pun mercun bahaya!

- Memastikan skuad Malaysia mendapat sesuatu iaitu SEMANGAT dengan kewujudan kelab ini.

- Menghapuskan mereka-mereka yang hanya tahu mengkritik. Kritik boleh tapi biarlah berisi dan menasihati, bukan menjatuhkan.


AYUH sertai kami semua bersama-sama memperjuangkan bola sepak Malaysia.


Saya juga merancang untuk mewujudkan 1 web komuniti non-profit dalam masa 2-3 bukan dari sekarang. Bergantung kepada sambutan.

Saya perlukan sokongan anda semua untuk memastikan IMPIAN Skuad Kebangsaan untuk menjadi lebih digeruni menjadi kenyataan.

Nothing Money Business. It's all our heart!

Sing a a song, PUSH THEM the player need us!

FAN PAGE: Link
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
go vietnam go go go.....

ehh silap.....hehe

GO MALAYSIA GO!!!! HARIMAU MALAYA

tapi aku lagi suke jersi lama daripada jersi biru ni
 

perindu

Newbie
Joined
Apr 19, 2008
Messages
892
Points
18
menarik pembangunan web yang akan dilakukan ni.
biar bersemangat kita bila menyokong team malaysia!
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Liga Malaysia aku tak layan sangat, tapi kalau Malaysia main macam suzuki cup ni ke, pesta bola merdeka ke, yg tu aku layan.
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Saya baru sahaja mewujudkan fan page untuk kelab penyokong bola sepak Malaysia. Masih tiada nama khusus kelab.

Namun saya mempunyai beberapa perancangan untuk masa hadapan. Antaranya:

- Ingin mewujudkan minda gila-gila terhadap bola sepak Malaysia.

- Memupuk semangan cintakan Skuad Nasional berbanding Luar Negara seperti England etc.

- Mengurangkan kebanggaan rakyat terhadap jersey2 kelab2 England terutamanya seperti Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool etc.

- Mengurangkan permainan MERCUN di stadium setiap kali Skuad Malaysia bermain di Tanah Air. (Untuk apa mercun padahal kita ada Suara untuk menyanyikan lagu2 perang Melayu seperti "semboyan berbunyi". Lagi pun mercun bahaya!

- Memastikan skuad Malaysia mendapat sesuatu iaitu SEMANGAT dengan kewujudan kelab ini.

- Menghapuskan mereka-mereka yang hanya tahu mengkritik. Kritik boleh tapi biarlah berisi dan menasihati, bukan menjatuhkan.


AYUH sertai kami semua bersama-sama memperjuangkan bola sepak Malaysia.


Saya juga merancang untuk mewujudkan 1 web komuniti non-profit dalam masa 2-3 bukan dari sekarang. Bergantung kepada sambutan.

Saya perlukan sokongan anda semua untuk memastikan IMPIAN Skuad Kebangsaan untuk menjadi lebih digeruni menjadi kenyataan.

Nothing Money Business. It's all our heart!

Sing a a song, PUSH THEM the player need us!

FAN PAGE: Link

Bagus... satu usaha yg baik... setuju, nak kritik biarlah yg membina, bukan mengutuk...
 
Top