Teknologi All Telco Plan in Malaysia

Joined
Feb 9, 2018
Messages
59
Likes
2
Points
8
Age
29
Offline
#41
Monthly komitmen pun x ada laa tinggi sngt kalau guna xp lite ni. Boleh pair pass lagi pastu birthday rewards pun dpt free 100gb super video walla.
100GB kira bagus, kini byk telco yg x bagi lagi birthday rewards, birthday pun mcm hari yg biasa je...
 
Joined
Oct 18, 2017
Messages
46
Likes
0
Points
6
Age
39
Offline
#42
tapi 58 di telco lain macam boleh dapat unlimited data
Mana ada telco yg bagi unlimited data hanya utk 58 sebulan, biasanya juga perlu sampai RM80 lebih, kalau unlimited call biasanya semua telco ada utk harga yg murah.
 
Joined
Oct 18, 2017
Messages
46
Likes
0
Points
6
Age
39
Offline
#43
Oo ada pass lain lgi. Telco lain x ada tambah pass mcm ni dalam satu plan. Bagus jgk celcom buat mcm ni boleh pilih yg mana sesuai dgn keperluan internet masing2.
Bagus utk golongan yg pendapatan sederhana, boleh kurangkan perbelanjaan mrk sebulan tapi masih cukup data diguna utk keperluan mrk seharian seperti utk tugasan kerja.
 
Joined
Oct 21, 2017
Messages
48
Likes
0
Points
6
Age
21
Offline
#45
Mana ada telco yg bagi unlimited data hanya utk 58 sebulan, biasanya juga perlu sampai RM80 lebih, kalau unlimited call biasanya semua telco ada utk harga yg murah.
Dengar kata ada telco yg bagi unlimited data utk RM30 sebulan, tapi line nya bagus ke x ku x berani jamin sbb ku bukan pengguna hahaha, cuba atas risiko sendiri ya.
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
45
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#51
guna umobile dekat kws kampung, line sentiasa dlm 3g...tgk video mmg tak blh dlm quality tinggi
Beb please, jgn sembang umobile sini.. Aku rasa semua org tahu umobile mmg the worst la.. Then dh tahu teruk, awat pi guna lagi.. Murah tpi kalua coverage pun kecik buat apa..
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
57
Likes
1
Points
8
Age
29
Offline
#52
guna umobile dekat kws kampung, line sentiasa dlm 3g...tgk video mmg tak blh dlm quality tinggi
Hahh, kawan aq tinggal kl guna umobile line slow jugak, bersabar jer lah.. Buat complaint tak take action jugak..
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
41
Likes
0
Points
6
Age
22
Offline
#53
Hahh, kawan aq tinggal kl guna umobile line slow jugak, bersabar jer lah.. Buat complaint tak take action jugak..
Bukan sajar umobile slow, aku pakai celcom sama... Nak isi form yg mereka beri on9 pun x dpt..
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
45
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#58
Bukan sajar umobile slow, aku pakai celcom sama... Nak isi form yg mereka beri on9 pun x dpt..
Celcom tu makin prob mungkin sbab diorang tgh buat 5g kot la.. Collab pun collab gak, tpi jgn abaikan 4g pulok iye dok? Hahah
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
45
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#59
Top