Teknologi All Telco Plan in Malaysia

Joined
Feb 7, 2012
Messages
129
Likes
6
Points
18
Offline
#1
Looking for Telco package in Malaysia? let's talk about mobile package, prices, free data, talktime, sms and other benefits offered by each telco in Malaysia.
 
Joined
Oct 12, 2019
Messages
16
Likes
0
Points
1
Age
32
Offline
#2
Kalau yg average, pelan celcom yg paling baik krn ia mempunyai yg customize punya pelan-pelan. Tapi yg basic pelan habya rm28 saje.
 
Joined
Oct 12, 2019
Messages
16
Likes
0
Points
1
Age
32
Offline
#3
Kalau yg line coverage. pastilah maxis, tak da telco yg boleh banding dengan maxis punya line
 
Joined
Oct 25, 2016
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#4
Kalau yg average, pelan celcom yg paling baik krn ia mempunyai yg customize punya pelan-pelan. Tapi yg basic pelan habya rm28 saje.
RM28 tu utk 1GB and unlimited calls je. Memang x cukup laa kalau 1GB tu kalau nak tahan sebulan ni.
 
Joined
May 23, 2013
Messages
37
Likes
1
Points
8
Offline
#8
Kalau bagi saya, 1GB pun tak cukup... I nak kerja di luar sehari.
Plan ni yang saya baca dia flexible boleh upgrade pass untuk dpt lebih quota. So ikut usage kita lah nak beli yang RM28, RM38 or RM58 ha so flexible lah
 
Joined
Feb 9, 2018
Messages
59
Likes
2
Points
8
Age
29
Offline
#10
Kalau yg average, pelan celcom yg paling baik krn ia mempunyai yg customize punya pelan-pelan. Tapi yg basic pelan habya rm28 saje.
Kan semua basic plan harga pun mcm tu saje? Ada pulak yg lebih murah sampai RM10 sebulan pun dpt...
 
Joined
Oct 18, 2017
Messages
46
Likes
0
Points
6
Age
39
Offline
#11
Ku rasa telco kini lebih kurang sama je package yg mrk offer tu, yg perlu bimbang hanya line mrk bagus ke x...
 
Joined
Oct 18, 2017
Messages
24
Likes
1
Points
3
Age
29
Offline
#13
Ku pengguna setia Celcom sejak dulu lagi masa smartphone masih belum kat pasaran lagi, plan kini juga semakin bagus...
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#16
Pair pass dgn M je laa RM38 je. Tambah RM10 je. Dapat laa 4gb. kalau pair pass M or L dpt free 3gb video walla pulak.
Aku still x cukup kalau pair pass M. Aku nak amik pass L sebab nnti lepas 6 bulan dpt free unlimited internet sejam tiap2 hari.
 
Top