alert pay.(hot)

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Sebenarnya better pakai personal or business jika xmau ada limit receive dan send duit.Tapi personal starter kalau terima bayaran x kena fees.Kalau nak register Alertpay boleh ke sini .Untuk ebook pasal panduan Alertpay boleh dapatkan kat sini
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
sama2...semoga berjaya dengan TWR
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
tapi untuk transaksi tanpa limit better guna personal pro daripada personal starter.
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
lambat kan..berapa ari dah tunggu?
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Aha bagus la duit dh masuk kat Alertpay..Aku kena try gak nihh..
 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
ikut experience aku guna cimb lg cepat
 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
la ni banyak dah ptc yg pakai alertpay.. so guna utk rent referal.. beli ebook.. gitu je la.. ala ko pakai paypal utk apa? sama la cuma tak meluas lagi je..
(komen aku bernilai 1/2 sen je ni)
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
763
Points
0
verifi user mesti kena buat jugak ka? ato tak payah verifi pun buleh nak buat transaction.
 

DewaKematian

freshman
Joined
Sep 29, 2009
Messages
15
Points
0
Alert Pay nyusah je aku punya acc sampai skrg xverifi je dah kasi bill gan lesen pun masih camtu gak lemau betul,cuma alert pay ni bagus fee dia kurang ler dari paypal
 
Top