Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shafrizal87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
179
Points
0
Salam~

Ok bro Wanmuz, nak lagi jelas bro boleh la surf blog saya. Kat situ saya dah berikan penerangan paling jelas, starting dari sejarah syarikat GDI, pelan pemasaran, agihan komisyen sampai la strategi untuk membina bisnes GDI dan mencari prospek untuk yg baru masuk dan masih new/fresh lagi.

p/s - Kalau bro MamatPenang, saya tak leh nak kata apa lagi la. Dia memang otai.. stok line-line Sifu Zamri gak arr, heheh. Saya pun nak belajar dari dia gak.
 
Top